Πρώτη επίσημη ματιά στο VW Tiguan facelift

Το Tiguan είναι το δημοφιλέστερο SUV της ευρωπαϊκής αγοράς και η VW, αναμενόμενα, θέλει να συνεχίσει αυτή την επιτυχία. Για αυτό και ετοιμάζει την ανανέωσή του, δείχνοντάς μας το επίσημο σκίτσο.

Δείτε ακόμα: Γιατί το VW Tiguan είναι No1 SUV στην Ευρώπη

Το εμπρός μέρος αναμενόμενα ενσωματώνει πολλά στοιχεία από το ολοκαίνουργιο, 8ης γενιάς Golf, με τα φωτιστικά σώματα να γίνονται πιο μακρόστενα και να εισέρχονται σχεδόν μέχρι το μέσο των φτερών. Ο προφυλακτήρας εμφανίζεται πλήρως ανασχεδιασμένος, με μεγαλύτερη εισαγωγή και διαγώνια στοιχεία στις άκρες του, επίσης έμπνευσης νέου Golf. Στο πίσω μέρος αναμένονται λιγότερες αλλαγές, με διαφορετικά γραφικά στα LED των φωτιστικών σωμάτων και ελαφρώς διαφορετικό προφυλακτήρα. Η ψηφιακή απεικόνιση του Kolesa.ru μας δίνει μια πολύ καλή ιδέα της τελικής μορφής.

Διαβάστε επίσης: To νέο VW Golf R ορμάει στο Nurburgring

Το ίδιο κάνει και το Tiguan R, που δοκιμάζεται στο Nurburgring και απαθανατίστηκε να πηγαίνει «τέζα». Αυτά είναι και τα μεγάλα νέα αναφορικά με τους κινητήρες, καθώς η υπόλοιπη γκάμα των βενζινοκινητήρων TSI και των ντίζελ TDI αναμένεται να συνεχίσει απαράλλαχτη την πορεία της. Περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια στις αρχές του φθινοπώρου, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Get it on Google Play Download on the App Store