Νέο VW Tiguan Allspace με κορυφαίες ανέσεις

Το δημοφιλέστερο SUV αυτοκίνητο στην Ευρώπη, το VW Tiguan, δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση, αφού προσφέρει ότι αναζητήσει ο απαιτητικός αγοραστής ενός μικρομεσαίου SUV. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι πολλά σε κάθε τομέα, όπως είναι σε χώρους, ανέσεις, ασφάλεια, επιδόσεις, εξοπλισμό και δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Δείτε ακόμα: Ημιαυτόνομο και με υψηλό IQ το νέο VW Passat

Για το κοινό που αναζητά ακόμα υψηλότερη πρακτικότητα, συν δύο ακόμα θέσεις και ακόμα πιο μεγάλο πορτ μπαγκάζ, τότε το Tiguan Allspace αποτελεί την λύση.

Το αυξημένο κατά 21,5 εκ. μήκος του Tiguan Allspace (4.701 χλστ. έναντι 4.486 χλστ. το Tiguan) προσφέρει τη δυνατότητα είτε για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, είτε για μία στάνταρ 3η σειρά καθισμάτων. Με την 7θέσια διάταξη το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 230 λτ., με την 5θέσια είναι 700 λτ., ενώ με την αναδίπλωση και της 2ης σειράς καθισμάτων, φτάνει τα 1.775 λτ. Τα δύο επιπλέον καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν μεμονωμένα και να δώσουν την δυνατότητα τοποθέτησης αντικειμένων μεγάλου μήκους.

Δείτε ακόμα: VW T-Roc R: Ο βασιλιάς των κόμπακτ SUV!

Στο πολύ καλής ποιότητας εσωτερικό του Tiguan Allspace, ο οδηγός και οι επιβάτες απολαμβάνουν ακόμα προσεγμένη εργονομία και υπερπλήρη εξοπλισμό. Από την αρχική έκδοση είναι πληρέστατο και περιλαμβάνει τα εξής: 7 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας, προσαρμοζόμενο cruise control και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών. Επίσης, εξοπλίζεται με όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, 3ζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας και Park Assist, ηλεκτρικό κλείσιμο χώρου αποσκευών κ.λπ.

Δείτε ακόμα: Πως το VW Polo ελέγχει τα τυφλά σημεία του οδηγού

Το Tiguan Allspace διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG7 (από 34.910 ευρώ) και 2.0 TSI 190PS 4Motion DSG7 (από 42.240 ευρώ). Στους ντίζελ υπάρχουν οι 2.0 TDI 150PS DSG7 (από 36.910 ευρώ) και 2.0 TDI 190PS 4Motion DSG7 (42.020 ευρώ). Η τιμή της αρχικής έκδοσης διαμορφώνεται στα 28.782 ευρώ για ειδικές κατηγορίες πελατών (π.χ. πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες κ.λπ.).

Δείτε ακόμα: VW T-Roc: Το design icon των μικρών SUV!

Get it on Google Play Download on the App Store