Απίστευτο τροχόσπιτο για λουξ διακοπές (+video)

Όλοι λίγο – πολύ περιμένουμε να έρθουν οι καλοκαιρινές διακοπές για να ξεκουραστούμε έστω και για λίγες μέρες και να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα. Κάποιοι έχουν ήδη αποφασίσει που θα πάνε και έχουν κλείσει το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνουν και άλλοι αναζητούν εναλλακτικές διακοπές και μέρη.

Δείτε ακόμη: Πως θα είναι το νέο Lada Niva;

Για το κοινό αυτό που θέλει να συνδυάσει το ταξίδι με τις διακοπές σε παραλίες για σερφ, το κατάλληλο όχημα είναι το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο ή μάλλον η κινητή μεζονέτα σε ρόδες «Truck Surf Hotel». Για τη δημιουργία του έχει χρησιμοποιηθεί ως βάση ένα φορτηγό Mercedes Actros, όμως από εκεί και πέρα το φοβερό κουβούκλιο έχει κατασκευαστεί από το μηδέν. Το εσωτερικό του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει κάνει από αυτό μιας σύγχρονης κατοικίας, αφού διαθέτει όλα τα κομφόρ, κρεβάτια, κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο, κλιματισμό σε κάθε ένα από τα πέντε δωμάτια κ.λπ.

Το Truck Surf Hotel είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο στην Πορτογαλία και από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο στο Μαρόκο. Οι τιμές για μία εβδομάδα ενοικίασης ξεκινούν τη χαμηλή σεζόν από 499 ευρώ το άτομο ή 3.995 ευρώ για γκρουπ και φτάνουν έως τις 5.410 ευρώ. Σίγουρα τα ποσά που ζητούνται είναι υψηλά αν τα συγκρίνει κανείς με τιμές ξενοδοχείου, ωστόσο βασικό πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι η δυνατότητα μετακινήσεων με ανέσεις υψηλού επιπέδου.

Δείτε ακόμη: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την «αυτόνομη οδήγηση» (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store