Το ιδανικό Hyundai για τις διακοπές (+video)

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να αποτελούν πλέον μια μακρινή ανάμνηση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σταματάμε να κάνουμε σχέδια για εξορμήσεις σαββατοκύριακου και εκδρομές γενικότερα. Για όσους λοιπόν αναζητούν κάθε διαθέσιμη ώρα και στιγμή να φεύγουν για διακοπές χωρίς να ψάχνουν που να μείνουν, αλλά να έχουν μαζί τους το σπιτικό, το νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Hyundai Porest, αποτελεί την ιδανική λύση.

Δείτε ακόμα: Γιατί τα τροχόσπιτα είναι τόσο ακριβά; (+video)

Το αμάξωμά του είναι «χτισμένο» με βάση το επαγγελματικό όχημα Porter II. Από αυτό προέρχονται η καμπίνα των εμπρός επιβατών και όλα τα μηχανικά μέρη, όμως πάνω από το πλαίσιο τύπου σκάλας έχει φτιαχτεί ένα μικρό διαμέρισμα. Το Porest έχει μήκος 5.680 χλστ., πλάτος 2.130 χλστ., ύψος 2.930 χλστ. και μεταξόνιο 2.640 χλστ. Εξωτερικά ξεχωρίζει το κουβούκλιο της καμπίνας των επιβατών, το οποίο διαθέτει και πτυσσόμενο πίσω άκρο για τη δημιουργία μιας επιπλέον άνετης κρεβατοκάμαρας με διπλό κρεβάτι.

Πρόσθετα, πάνω από το χώρο του οδηγού υπάρχει ένα ακόμα κρεβάτι, συν αυτό που μπορεί να δημιουργηθεί με την ένωση των καναπέδων του σαλονιού. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ακόμα κλιματισμός με Bluetooth, τηλεόραση, δύο δεξαμενές νερού 80 λίτρων εκάστη, θερμαινόμενο δάπεδο, κουζίνα, ψυγείο 150 λτ., ντουλάπια, τουαλέτα, ντους και όλα τα κομφόρ ενός σπιτιού, μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα.

Δείτε ακόμα: Φθηνές διακοπές με τροχόσπιτο Lada Niva

Την κίνηση του πιο πρακτικού και ευρύχωρου μοντέλου της Hyundai, αναλαμβάνει ένας 4κύλινδρος ντίζελ 2.5 λτ. ισχύος 133 ίππων στις 3.600 σ.α.λ. Για λόγους ασφαλείας η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 110 χλμ./ώρα.

Οι τιμές του Hyundai Porest ξεκινούν στη Νότια Κορέα από 48.990.000 γουάν (σημερινή ισοτιμία 36.454 ευρώ) και φτάνουν έως τα 86.220.000 γουάν (64.157 ευρώ) στην πλουσιότερη έκδοση με όλα τα εξτρά.

Διαβάστε ακόμα: Πωλείται Mercedes Actros με σπίτι και γκαράζ!

Δείτε το Hyundai Porest και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store