250.000 ευρώ κόστισε η ανακατασκευή Ferrari F50!

H Ferrari F50 όπως και η F40, κυριαρχεί στην κορυφή των προτιμήσεων για όσους αγαπούν την αυτοκίνηση και τη μάρκα με σήμα το όρθιο άλογο. Η Formula 1 των δρόμων, όπως είχε χαρακτηριστεί από τον προηγούμενο πρόεδρο της Ferrari, Luca di Montezemolo, ήταν μία ειδική έκδοση με ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Δείτε ακόμα: Πωλείται η πρώτη Ferrari F50 που κατασκευάστηκε ποτέ

Τι κι αν κατασκευάστηκε το 1995, εντυπωσιάζει μέχρι και σήμερα και εξακολουθεί να κοσμεί τους τοίχους πολλών εφήβων. Ο 4.7 λίτρων κινητήρας είχε πολλές ομοιότητες με το μοτέρ του μονοθεσίου της εποχής που οδηγούσε ο Alain Prost και πρόσφερε τελική που άγγιζε τα 325 χμ/ώρα, χάρη στους 520 ίππους της. H ιταλική εταιρεία είχε κατασκευάσει μόλις 349 αυτοκίνητα και το 180ο είναι το εικονιζόμενο. Έχει χαρακτηριστεί ως «η καλύτερη F50 στον κόσμο» και είναι διαθέσιμη προς πώληση από την εταιρεία Girardo & Co. Ο αριθμός πλαισίου είναι ο ZFFTA46B000106150, είναι μοντέλο του 1996 και είχε δύο Ιταλούς ιδιοκτήτες, ενώ συνοδεύεται με πιστοποίηση Ferrari Classiche. Το αυτοκίνητο έχει τα εγχειρίδια χρήσης του, το αυθεντικό kit εργαλείων, καθώς και τη θήκη για το αφαιρούμενο hardtop.

Διαβάστε επίσης: Ακούστε την Ferrari F50 να βάζει μπρος και να επιταχύνει (video)

Ο πρώτος της ιδιοκτήτης πρόσεχε τόσο πολύ το αυτοκίνητο, που η F50 βγήκε ως έκθεμα, στο Auto e Moto d’Epoca, καθώς και στο Ferrari Mondiali. Στα χέρια του δεύτερου ιδιοκτήτη πέρασε το 2015 και εκείνος έδωσε πάνω από 250.000 ευρώ για την ανακατασκευή της. Αυτή ολοκληρώθηκε από το Ferrari Service Center στην Cadelbosco di Sopra, Ιταλία, στα τέλη του 2019 και μπορούμε να πούμε ότι όλα αυτά τα χρήματα δεν πήγαν χαμένα. Το supercar τραβάει τα βλέμματα με την εξαιρετική κατάσταση του αμαξώματος, αλλά και του κινητήρα. Το κοντέρ γράφει μόλις 34.434 χιλιόμετρα και η τιμή πώλησης ανακοινώνεται από τον οίκο Girardo & Co, κατόπιν απαίτησης του υποψήφιου αγοραστή.

Δείτε ακόμη: Τελικές με Ferrari F40 (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store