Αγόρασε ένα καλό Honda Civic με 56 ευρώ! (+video)

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χρειάζεται αρκετό ψάξιμο, όπως έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως, αφού ότι λάμπει δεν είναι πάντοτε χρυσός. Γι’αυτό ο έλεγχος πρέπει να γίνεται από έναν μηχανικό, ή από κάποιον που έχει κάποιες βασικές γνώσεις και μπορεί να ανακαλύψει τυχόν κρυμμένα προβλήματα.

Δείτε ακόμα: 0-230 χλμ./ώρα με Honda Civic 1.5 VTEC Turbo

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος πουλά ένα αυτοκίνητο από το Ιnstagram στην τιμή των μόλις 50 λιρών Αγγλίας; Το δέλεαρ είναι σίγουρα μεγάλο, αφού το ποσό είναι χαμηλό και η χασούρα θα είναι μηδαμινή στην περίπτωση που είναι… άνθρακας. Το Car Throttle μπήκε για ακόμα μία φορά στον πειρασμό και αγόρασε αυτό το μεταχειρισμένο με τα 56 σχεδόν ευρώ, το οποίο ήταν ένα Honda Civic 5d 1.6 λτ. VTEC έβδομης γενιάς με 131.642 μίλια στο κοντέρ (211.857 χλμ.).

Δείτε ακόμα: Honda HR-V: Το πρώτο μικρό SUV πριν 21 χρόνια!

Σίγουρα περίμεναν να δουν τα χειρότερα, όμως τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς το αυτοκίνητο ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση και κόστιζε σίγουρα πολλά περισσότερα χρήματα. Ο πρώην κάτοχός του ήθελε να το «ξεφορτωθεί» γρήγορα γιατί έφευγε για Αυστραλία και έτσι ουσιαστικά το χάρισε.

Με τη βοήθεια του φορτιστή μπαταρίας το Civic πήρε γρήγορα μπρος και ο κινητήρας δούλευε ρολόι. Μάλιστα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αφήσει στην καμπίνα διάφορα καθαριστικά, μια κούτα με μπύρες δώρο, αλλά και τον σπασμένο αριστερό καθρέπτη. Εκτός από τον κινητήρα, τα φρένα, το τιμόνι και το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργούσαν σωστά, όμως από μπροστά ακουγόταν ένα χτύπημα. Όπως εξήγησε μετά από επικοινωνία που είχε ο νέος κάτοχος με τον παλιό, το Civic ήθελε καινούργιες βάσεις των αμορτισέρ. Σύμφωνα με το service book ο τελευταίος έλεγχος είχε γίνει στα 87.000 μίλια (140.000 χλμ.), όπου είχαν αλλαχτεί ο ιμάντας εκκεντροφόρου και η αντλία νερού.

Δείτε ακόμα: Γιατί άναψε Check Engine σε Honda; (+video)

Ευχαριστημένος τελικά πρέπει να είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Civic, αφού πήρε ουσιαστικά τσάμπα ένα καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο θέλει ελάχιστα μαζέματα, ένα service και βιολογικό καθαρισμό.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store