Άγριο κι επιβλητικό το νέο VW Amarok!

Μετά το πρώτο σκίτσο που είδε προ ημερών το φως της δημοσιότητας, τώρα η Kolesa μας δείχνει ψηφιακά πως οραματίζεται το νέο VW Amarok με βάση το σκίτσο.

Οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες δείχνουν ένα αρκετά μυώδες κι επιβλητικό αμάξωμα, το οποίο αναμένεται να κερδίσει το αγοραστικό κοινό, όταν διατεθεί το 2022.

Δείτε ακόμα: Το VW Amarok ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό (+video)

Η νέα γενιά του VW Amarok θα αναπτυχθεί από κοινού με την Ford, για το Ranger από την πλευρά της Αμερικανικής μάρκας. Το εμπρόσθιο μέρος του Amarok ξεχωρίζει η εμφατική μάσκα που δημιουργεί ένα “Χ”, φέρει πολλές νίκελ λεπτομέρειες κι ενσωματώνονται τα στενά φωτιστικά σώματα. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του μοντέλου ενισχύεται από την ποδιά στο κατώτερο μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Το πίσω τμήμα του νέου Amarok, ο σχεδιαστής το έχει οραματιστεί πιο ήπιο και διακρίνεται ο χρωμιωμένος προφυλακτήρας, αλλά κι ένα πλαίσιο στο πίσω παρμπρίζ που φαντάζει απίθανο να περάσει στην παραγωγή. Τουλάχιστον στις βασικές εκδόσεις.

Διαβάστε επίσης: «Total Black» εκδόσεις για το VW Amarok

Με το νέο μοντέλο να το αναμένουμε τα επόμενα 2 χρόνια, είναι ακόμα νωρίς για να έχουν δημοσιοποιηθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Όμως θεωρείται σίγουρο πως η 2η γενιά του Amarok θα ενσωματώνει πιο εξελιγμένους και καθαρούς κινητήρες πετρελαίου.

Get it on Google Play Download on the App Store