Ακριβό Lada Niva με πολυτέλεια BMW – Mercedes

Το Lada Niva4×4), από το 1977 που παρουσιάστηκε έως σήμερα, έχει διατηρήσει τον σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα του, μαζί με το σπαρτιάτικο προφίλ του και την απαρχαιωμένη τεχνολογία. Γι’ αυτό άλλωστε στη Ρωσία έχει κρατήσει πολύ χαμηλή τιμή και παραμένει δημοφιλές.

Δείτε ακόμα: Νέο μικρομεσαίο crossover σε τιμές Lada

Μετά την ανανέωση το 2019, άλλαξε το ταμπλό του και δέχτηκε κάποιες επιμέρους αναβαθμίσεις, ωστόσο και πάλι παραμένει πίσω σε πολλούς ακόμα τομείς. Το συγκεκριμένο όμως Lada 4×4 δεν είναι σαν τα άλλα, αφού φέρει πολλές προσθήκες, με τμήματα που προέρχονται και από Mercedes-Benz και BMW! Συγκεκριμένα, τα περισσότερα πλαστικά τμήματα έχουν επενδυθεί με δέρμα, τα καθίσματα με τις ηλεκτρικές ρυθμίσεις προέρχονται από BMW Σειρά 3 E92, η κονσόλα από Mercedes GL και το τιμόνι από G-Class AMG.

Πολλές μετατροπές έχουν γίνει και στο αμάξωμα, με την αισθητά αναβαθμισμένη εμφάνιση. Ο ιδιοκτήτης του έχει αλλάξει τα φωτιστικά σώματα, έχει βάλει σκαλοπάτια και τεράστιες ζάντες 20 ιντσών! Ωστόσο, ο κινητήρας των 1.7 λτ. με τους 83 ίππους είναι ο εργοστασιακός, που σημαίνει ότι με τόσο μεγάλες ζάντες και φαρδιά ελαστικά, οι επιδόσεις θα είναι ακόμα χειρότερες και η κατανάλωση υψηλότερη.

Δείτε ακόμα: Η Lada δείχνει το εσωτερικό του Niva Travel (+video)

Ο πωλητής (δείτε εδώ την αγγελία) ζητάει για αυτό το πολυτελές αυτό Lada 4×4 του 2009 με τα 9.500 χιλιόμετρα, 1.480.000 ρούβλια (σημερινή ισοτιμία 16.300 ευρώ). Πληροφοριακά, το ακριβότερο 3θυρο Lada 4×4 πωλείται στη Ρωσία για 672.900 ρούβλια, ενώ το φθηνότερο ξεκινά από 529.110 ρούβλια.

Get it on Google Play Download on the App Store