Απαράδεκτος έκανε πινακίδα τον κορωνοϊό

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιο είναι το ζήτημα των ημερών, παρουσών και μελλοντικών. Ο κορωνοϊός έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια μάστιγα, κοστίζοντας χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, επηρεάζοντας εκατομμύρια -ου μη, δισεκατομμύρια- άλλες και υποβάλλοντας σε stress kit τα συστήματα υγείας ανά την υφήλιο. Και όμως, ένας τραγικός Αμερικανός θεώρησε πως ο COVID-19 είναι αντικείμενο προς αστεϊσμούς, παραγγέλνοντας ανάλογη πινακίδα για τη Mustang του.

Δείτε ακόμα: Πόσα χαρτιά υγείας χωράει το αυτοκίνητό σας;

Ο Brandon, όπως είναι το όνομα του ευτελούς νοημοσύνης ανθρώπου (επίθετο δεν δίνει, για να γλιτώσει τα «γιαούρτια») αγόρασε πριν 2 χρόνια μια Ford Mustang του 1986. Έκτοτε, έψαχνε μια καλή ιδέα για να εξατομικεύσει τις πινακίδες κυκλοφορίας. Μετά από 2 έτη περισυλλογής, λοιπόν, και ενόσω έπινε σε ένα bar με τον κολλητό του συζητώντας για τον κορωνοϊό, του ήρθε η φαεινή ιδέα για το «COV1D19». Την επόμενη μέρα, πήγε στο γραφείο Μεταφορών του Οχάιο για να ρωτήσει αν ήταν διαθέσιμο το όνομα.

Διαβάστε επίσης: Κοροναϊός στο βενζινάδικο: Τι να προσέξετε

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ξέσπασαν σε γέλια μόλις τους είπε την ιδέα του. Μάλιστα τον επικρότησαν, όμως τον προειδοποίησαν πως η αίτησή του ενδέχεται να απορριφθεί λόγω ευαίσθητου ζητήματος. Κόντρα στην κοινή λογική και την ανθρώπινη νοημοσύνη, εγκρίθηκε -έστω με τη μορφή προσωρινής πινακίδας- και πήρε θέση στις θέσεις του muscle car. Και επειδή μιλάμε για μεγάλο «χιουμορίστα», συνδύασε την πινακίδα με μια μπυρίτσα που παραπέμπει ευθέως στο στέλεχος του ιού. Γελάσατε, ε;

Get it on Google Play Download on the App Store