Απίστευτα μεταλλαγμένο Hummer H2

Μέχρι να το αναλάβει η εταιρεία Dartz, το εικονιζόμενο αυτοκίνητο που βλέπετε ήταν ένα κανονικό Hummer H2. Τώρα έγινε ακόμα πιο άγριο και μεταλλάχτηκε αρκετά, μιας και έβαλαν το χεράκι τους οι μηχανικοί της εν λόγω εταιρείας βελτιώσεων.

Για όσους δεν γνωρίζουν η εταιρεία Dartz είναι ένας βελτιωτικός οίκος από τη Λετονία, που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας δύσκολα project.

Δείτε ακόμα: Το Hummer H1 ξαναζεί και εντυπωσιάζει

Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε φτιάξει το Dartz Prombron Black Stallion, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει σε κάποια κινηματογραφική ταινία, για την οποία οι βελτιωτές δεν αποκάλυψαν το παραμικρό. Οι μηχανικοί χρησιμοποίησαν ως βάση το θηριώδες Hummer H2, δημιουργώντας ένα νέο, ακόμα πιο πρησμένο αμάξωμα, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και κέβλαρ. Το όλο αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, με έντονες ακμές κι ένα ολοκληρωτικά αλλαγμένο παρουσιαστικό. Κάτω από το καπό υπάρχει ο εργοστασιακός κινητήρας του Hummer, ο 6λιτρος V8 με τους 321 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Honda Civic «τσαμπουκαλεύεται» σε Hummer (+video)

Μια εταιρεία που κατασκευάζει το ενεργειακό ποτό από κάνναβη, SoStoned, ζήτησε να δημιουργηθεί ένα τέτοιο μοντέλο και να φέρει τα διακριτικά της εταιρείας. Αν και έχουμε δει εταιρείες ενεργειακών ποτών να χρησιμοποιούν εντυπωσιακά οχήματα για την προώθηση των προϊόντων τους, ομολογουμένως το συγκεκριμένο είναι πολύ διαφορετικό, αλλά κι ακριβό συνάμα. Σύμφωνα με την βελτιωτική εταιρεία ένα Dartz Hummer κοστίζει από 300.000 ευρώ, νούμερο που δεν το λες και μικρό για προώθηση!

Δείτε ακόμα: Πως κλέφτες κόβουν καταλύτες σε 1 λεπτό! (video)

Get it on Google Play Download on the App Store