Απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων εμπόρου ναρκωτικών

Ένας έλεγχος ρουτίνας σε βαν οδήγησε την αστυνομία της Μασαχουσέτης στην ανακάλυψη ολόκληρης αποθήκης ναρκωτικών, όπλων, χρημάτων και σπορ αυτοκινήτων.

Οι τοπικές αρχές σταμάτησαν για έλεγχο ένα φορτηγάκι, στις 21 Αυγούστου. Στην κατοχή του οδηγού βρέθηκαν 63 κιλά ινδικής κάναβης, μια σιδερογροθιά και μια φόρμα εργασίας ταχυμεταφορικής, στην οποία δεν εργαζόταν. Προφανώς 63 κιλά μαριχουάνα δεν τα ήθελε ούτε για ίδια, ούτε για φαρμακευτική χρήση, ενώ και η σιδερογροθιά δεν αποτελούσε μπιζού, οπότε οι αστυνομικοί κατευθείαν άρχισαν την ανάκριση. Το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ένα όνομα.

Δείτε ακόμα: Κλεμμένα supercars βρέθηκαν σε κοντέινερ

Ο συλληφθείς, Cory A. Taylor, είπε στα όργανα της τάξης πως μετέφερε τα ναρκωτικά σε έναν «Χουάν». Λίγο μετά τη σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Η έρευνα στις δραστηριότητες του Taylor οδήγησε σε μια επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών, με έδρα έναν πρώην πυροσβεστικό σταθμό στο Χόλιοκ. Οι πρώην εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής είχαν μετατραπεί σε πολυτελές αρχηγείο, όπου ανακαλύφθηκαν 24 όπλα διαφόρων τύπων, πυρομαχικά, εκατομμύρια δολάρια, πάνω από 22 κιλά ινδικής κάναβης και 45 αυτοκίνητα, όλα «ένα κι ένα». Οι ισχυρισμοί του Taylor περί Χουάν και απλής μεταφοράς δεν έπεισαν κανέναν, με τις τοπικές αρχές να συνδέουν την επιχείρηση με τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη συλλογή βρέθηκε μετά από 30 χρόνια!

Με λίγα λόγια, ο Taylor θέλησε να παρουσιαστεί σαν «βαποράκι», τη στιγμή που ήταν ο «εγκέφαλος». Και όπως φάνηκε, με ιδιαίτερη αδυναμία στις Toyota Supra MK4 και BMW M3. Γενικά, η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων αφορά μοντέλα των Toyota, Nissan και BMW. Εκτός των Supra και M3 (E46 και E92), στο γκαράζ βρέθηκαν GT-R και Skyline R34, Mitsubishi Lancer Evo IX, Toyota Highlander, Mazda RX-7 και αρκετά ακόμα ονειρεμένα τετράτροχα. Ο Taylor πάντως εξαφανίστηκε μετά την αποφυλάκισή του, με την αστυνομία της Μασαχουσέτης να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Get it on Google Play Download on the App Store