Άψογο Datsun για απίστευτα λεφτά! (+video)

Τα αγροτικά Datsun αποτελούν μια από τις πιο χαρακτηριστικές παρουσίες των ελληνικών δρόμων. Δημοφιλή δεν είναι όμως μόνο στη χώρα μας, αλλά τυγχάνουν αποδοχής στο διεθνές στερέωμα.

Διαβάστε επίσης: Με επιρροές από το Datsun 240Z το νέο Nissan 370Z

Η χάρη τους φτάνει μέχρι τις Η.Π.Α., όπως αποδεικνύει το «αγωνιάρικο» πράσινο των φωτογραφιών. Πρόκειται για ένα άριστα διατηρημένο 620 (η αγγελία είναι λάθος, καθώς 720 ήταν το επόμενο, με τα τετράγωνα φωτιστικά σώματα εμπρός), που βρίσκεται στο Τέξας και αναζητά το επόμενο χωράφι. Είναι μοντέλο του ’74 και έχει καταγράψει 136.227 χιλιόμετρα, με τον 2λιτρο τετρακύλινδρο να στέλνει 100 ίππους στον πίσω άξονα μέσω 4τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Δείτε ακόμα: Αγροτικό Datsun με μοτέρ από Silvia έτοιμο για πίστα!

Το εσωτερικό διατηρείται σε εξίσου άψογη κατάσταση, διαθέτοντας μέχρι επενδύσεις από δερματίνη και ξύλινη (απομίμηση) λαβή επιλογέα.

Εκτός από την έλλειψη φθορών και σάπιων, το αμάξωμα ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χρωματικό συνδυασμό. Το πράσινο συναντά δυο μαύρες λωρίδες στο καπό, αντλώντας έμπνευση από τις Chevrolet Camaro και Chevelle SS! Για Αμερική και δη, Τέξας, μιλάμε εξάλλου. Οι λεπτομέρειες συνεχίζονται στις πόρτες, με επιπλέον αυτοκόλλητα (Lil’ Hustler το όνομα που του έδωσε ο καουμπόι ιδιοκτήτης), τη μαύρη αναγραφή «DATSUN» στην καρότσα, τις νέες ζάντες με τα ελαστικά της Goodrich και τα κίτρινα προβόλια μπροστά. Το θέμα είναι ότι και η τιμή πλησιάζει αυτή μεταχειρισμένου muscle car.

Διαβάστε επίσης: 0-100 με Datsun 120Y του 1978! (+video)

Για να βάλετε το όνομά σας στην άδεια του μοναδικού αυτού Datsun, θα πρέπει να κάνετε συνάλλαγμα 17.500 δολάρια, που μεταφράζονται σε 16.043 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store