Ασύλληπτη συλλογή με 300 ονειρικά αυτοκίνητα!

Ίσως το μεγαλύτερο και πιο ακριβό barn find της Ιστορίας ήρθε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες, όταν ένας συλλέκτης άνοιξε τις πύλες της τεράστιας αποθήκης του και έδωσε αέρα σε 300 ονειρικά αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμα: Απίστευτη συλλογή βρέθηκε μετά από 30 χρόνια!

Ο Larry Kosilla ήταν ένας από τους πιο γνωστούς χρηματιστές της Wall Street, όντας ενεργός από το 1970 και για σχεδόν 2 δεκαετίες. Στο διάστημα αυτό, συγκέντρωσε πλειάδα απίστευτων αυτοκινήτων όπως Corvette και Camaro κάθε γενιάς, Ferrari 512 Testarossa, 308 GTB και 365 GT Daytona, Plymouth Barracuda και Superbird, Honda NSX, Maserati 224, Lamborghini Countach, Rolls-Royce Corniche, ένα υπερσπάνιο Bizzarrini P538 και πολλά, μα πολλά, ακόμα. Επί 30 χρόνια, οι πόρτες του γιγαντιαίου γκαράζ παρέμεναν κλειστές και τα περισσότερα «διαμάντια» έμεναν μακριά από το φως του ήλιου, πρακτικά αχρησιμοποίητα και βορά της σκόνης.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκαν ανέγγιχτες Alfa Romeo και Fiat 30 ετών!

Πριν λίγες μέρες, ο Αμερικανός πρώην τραπεζίτης/χρηματιστής/«μεγαλοκαρχαρίας» αποφάσισε να προβεί στην πώληση των περισσοτέρων εξ αυτών, αλλά όχι πριν τα καλλωπίσει – για τι άλλο;- προκειμένου να ανεβάσει την αξία τους. Η εταιρία Ammo NYC έχει αναλάβει την…κούρα ομορφιάς των τετράτροχων καλλονών, η αξία των οποίων υπολογίζεται πως μπορεί να φτάνει σε υψηλά 9ψήφια νούμερα!

Get it on Google Play Download on the App Store