Άθικτο Hyundai Coupe του 1997 με 8.574 χλμ.!

Αγγελίες με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αρκετών ετών και με ελάχιστα χιλιόμετρα, συνήθως αφορούν σπορ ή συλλεκτικά μοντέλα, τα οποία οι κάτοχοί τους τα αγόρασαν και μετά τα έκλεισαν σε ένα γκαράζ για πάντα ή τα κυκλοφόρησαν ελάχιστα.

Δείτε ακόμα: Πόσο κοστίζει τη μέρα η ενοικίαση ενός supercar;

Και όμως υπάρχουν κάποιες σπάνιες περιπτώσεις αυτοκινήτων, που απευθύνονταν στο ευρύ αγοραστικό κοινό και για κάποιο λόγο παρέμειναν σχεδόν ανέπαφα στο πέρασμα του χρόνου. Μια τέτοια ειδική περίπτωση που αντικρίσαμε σε αγγελία στο διαδίκτυο, είναι το εικονιζόμενο Hyundai Coupe του 1997, με μόλις 8.574 χιλιόμετρα. Ένα αγαπημένο αυτοκίνητο για πολλούς Έλληνες την εποχή εκείνη, αφού κυκλοφόρησε πολύ στους δρόμους της χώρας μας και σχεδόν μόνο σε κόκκινο χρώμα.

Δείτε ακόμα: Ξεπούλησε σε 4 λεπτά το Civic Type R Limited Edition!

Πρόκειται για το πρώτης γενιάς Hyundai Coupe, με το δημοφιλή 1.600άρη κινητήρα. Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, είναι άθικτο εξωτερικά και στο εσωτερικό του, χωρίς γρατσουνιές, χτυπήματα, σκασίματα στο ταμπλό και λοιπές φθορές. Παράλληλα όλα πάνω του είναι εργοστασιακά και δεν έχει after market αξεσουάρ.

Ο 1.6 λτ. κινητήρας αποδίδει 116 ίππους και 143 Nm ροπής, ενώ προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 193 χλμ./ώρα. Σβέλτοι χρόνοι για ένα απλό, χαμηλή τιμής κουπέ πριν από 23 χρόνια.

Δείτε ακόμα: Τι κρύβει ένα φτηνό Honda NSX με 260.000 χλμ.;

Όσο για την τιμή του, η εμπορία που το πουλά και βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη Βενετία, ζητά το ποσό των 4.950 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store