BMW: «Από κοντά θα σας αρέσει η νέα μάσκα»

Στη BMW ξέρουν πια ότι με το πρώτο που θα ασχοληθούν άπαντες στην παρουσίαση νέου τους μοντέλου, είναι η εμφάνιση. Η Σειρά 4 άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και οι M3/M4 τον τίναξαν κιόλας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχολίων για το εμπρός τους μέρος. Τα βλέμματα και οι κριτικές επικεντρώνονται στη μάσκα, όπου τα κάθετα τοποθετημένα «νεφρά» θα προκαλούν για καιρό ακόμα αντιδράσεις.

Οι Βαυαροί, όποτε τους δοθεί η ευκαιρία, σπεύδουν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BMWblog, o επικεφαλής σχεδίασης της BMW και εμπνευστής της αμφιλεγόμενης μάσκας έδωσε τη δική του οπτική για το θέμα: «Κάποια πράγματα -είτε μιλάμε για αυτοκίνητα, είτε για άλλα προϊόντα- φαίνονται καλύτερα δια ζώσης», δήλωσε ο Domagoj Dukec. Και συμπλήρωσε: «Πιστεύουμε πως οι πελάτες θα έχουν άλλη άποψη για τη μάσκα, μόλις δουν τις νέες M3/M4 από κοντά.» Σύμφωνα με τον Dukec, τα σχόλια που μεταφέρουν οι ντίλερ της φίρμας για τα «νεφρά» είναι θετικά, από ανθρώπους που επισκέπτονται τις αντιπροσωπείες της BMW.

Αναφορικά με το λόγο που έπρεπε να αλλάξουν κάτι διαχρονικό και κλασικό, ρισκάροντας τις αντιδράσεις, ο Dukec ήταν ακόμα πιο σαφής: «Κάποια πράγματα αλλάζουν. Οι απαιτήσεις των καταναλωτών, τα ηλικιακά πρότυπα, η φύση του αγοραστικού κοινού. Οπότε, αναγκαστικά, πρέπει να προσαρμοζόμαστε.»

Get it on Google Play Download on the App Store