Η BMW προσλαμβάνει 2.000 άτομα!

Η BMW σε μια προσπάθεια να φέρει στην αγορά το συντομότερο δυνατόν τα νέα της ηλεκτρικά μοντέλα, ανακοίνωσε ότι εντός των επόμενων ετών αναμένεται να προσλάβει συνολικά, 2.000 νέους υπαλλήλους.

Οι νέοι αυτοί υπάλληλοι προορίζονται για το εργοστάσιο του Dingolfing, ώστε να βοηθήσουν στην παραγωγή των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας, αλλά και των υβριδικών της.

Δείτε ακόμη: Επίσημη πρώτη του νέου SUV BMW iNEXT

Άλλωστε στόχος της BMW, είναι 12 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και 13 plug-in υβριδικά, να κυκλοφορήσουν έως το 2025. Το εργοστάσιο του Dingolfing, είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, όπου η περσινή παραγωγή άγγιξε τα 330.000 αυτοκίνητα, εκ των οποίων το 9% ήταν plug-in υβριδικά, ενώ σε αυτό το εργοστάσιο αναμένεται να κατασκευάζεται και το νέο iNext που το περιμένουμε το 2021.

Διαβάστε ακόμη: Όλα έτοιμα για την κοινοπραξία BMW – Mercedes

Επί του θέματος τοποθετήθηκε κι ο Ilka Horstmeier, διευθυντής του εργοστασίου, ο οποίος ανέφερε: «Το BMW iNEXT θα συγκεντρώνει όλες τις νέες τεχνολογίες, όντας πλήρως ηλεκτρικό, συνδεδεμένο και με όλους τους απαραίτητους αυτοματισμούς. Θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της τεχνολογίας για το μέλλον ολόκληρου του BMW Group και είμαστε υπερήφανοι που θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιό μας».

Το BMW iNEXT θα είναι ένα σύγχρονο Sports Activity Vehicle (SAV), που θα συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση με την απολαυστική οδήγηση, όπως αρμόζει σε μια BMW. Η κίνηση θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός έξυπνου συστήματος τετρακίνησης, ενώ θα εξελιχθεί ειδική ανάρτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store