BMW X5 κατέστρεψε ολοσχερώς McLaren 720S

Αν διαβάζοντας τον τίτλο σας έρχονται εικόνες στο μυαλό, από κάποια κόντρα, ή κάποιο ατύχημα σε επαρχιακό δρόμο, κάνετε λάθος! Όλα έγιναν με την McLaren παρκαρισμένη έξω από την τοπική αντιπροσωπεία. Το συγκεκριμένο συμβάν αποκάλυψε με ένα post στο Facebook του, ο ιδιοκτήτης της X5, Paul Dubois.

Δείτε ακόμα: Ηλεκτρικό VW «κεραυνοβολεί» McLaren 720S (+video)

Ειλικρινά δεν θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση του Paul, ο οποίος όπως δήλωσε, εξαιτίας μιας σύγκρουσης που είχε με ένα άλλο όχημα, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στην παρκαρισμένη ασημί McLaren 720S. Μάλιστα η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η μαύρη BMW X5, κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς την υπέροχη McLaren. Αυτή με την σειρά της έσπασε την τζαμαρία και προκάλεσε ζημιές σε μια άλλη 720S, πορτοκαλί χρώματος. Ο Paul δηλώνει χαρούμενος γιατί δεν είναι εκείνος υπαίτιος για το σοβαρό και δαπανηρό ατύχημα. Βέβαια το θέμα είναι πως καμία κάμερα ασφαλείας και κανένας μάρτυρας δεν επιβεβαιώνει την σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης: Ελληνική McLaren 650S 1.400 ίππων! (+video)

Λέτε ο Paul να προσπαθεί να αποφύγει να πληρώσει τις ζημιές; Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα οι έρευνες συνεχίζονται, για να βρεθεί ο υπαίτιος του ατυχήματος, μιας και οι αποζημιώσεις είναι εξαιρετικά μεγάλες.

Δείτε ακόμα: Πρόστιμο 850.000 δολαρίων σε εκπομπή λόγω ντίζελ!

Get it on Google Play Download on the App Store