Bugatti Chiron τράκαρε με Toyota Corolla (+video)

Η Bugatti Chiron είναι από τα χειρότερα αυτοκίνητα που θα μπορούσε κάποιος να τρακάρει. Και αν η οικονομική επιφάνεια φτάνει μέχρι Toyota Corolla, τότε σίγουρα ο έτερος οδηγός δεν θα ήθελε να βρεθεί σε τέτοια θέση.

Στο Μιζούρι των Η.Π.Α. μια Chiron συγκρούστηκε με ένα Corolla, χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα. Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το ατύχημα ήταν ένα κλασικό «πόλης», με χτυπήματα στους προφυλακτήρες. Εκ πρώτης όψεως βέβαια, όπως βλέπουμε το Corolla εκτός δρόμου, φαίνεται σαν το «μπαμ» να είχε χιλιόμετρα. Κάτι που, αυτόπτες μάρτυρες, επιβεβαιώνουν για την Bugatti. Η οποία δεν είναι όποια κι όποια, αλλά μία από τις μόλις 60 Pur Sport. Το κόστος της; 3 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ προ φόρων!

Η «πισταδόρικη» Chiron λέγεται ότι βρισκόταν εν μέσω test drive, έχοντας αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, βρήκε μπροστά της το Toyota και -πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες- το χτύπησε από πίσω. Ευτυχώς, ο οδηγός της πρόλαβε να φρενάρει και να μετριάσει τον αντίκτυπο της σύγκρουσης. Όπως καταλαβαίνουμε, αν ευσταθούν τα όσα λένε οι Αμερικανοί, η ευθύνη για το ατύχημα βαραίνει τον άνθρωπο πίσω από το τιμόνι του hypercar. Μεγάλη ανακούφιση για αυτόν πίσω από του Corolla, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να τα πουλήσει όλα ώστε να καλύψει τις ζημιές (εκτός κι αν είχε μεικτή).

Μιλώντας για ζημιές, εντύπωση προκαλεί το κοστολόγιο σε αυτές της Pur Sport. Οπτικά, δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Για την ακρίβεια, περισσότερο χτυπημένο εμφανίζεται το ιαπωνικό σεντάν, με το βαθούλωμα στον πίσω προφυλακτήρα. O εμπρός της Chiron δεν δείχνει χτυπημένος, όμως η ζημιά φέρεται να ανέρχεται στις 200.000 δολάρια (168.200 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store