Διαφήμιση Toyota Supra του ’93 βαστάει μέχρι σήμερα!

Ο κόσμος λατρεύει την Toyota Supra MKIV, είναι γνωστό τοις πάσι. Θεωρείται ο ορισμός του ονόματος «Supra», λογίζεται ως ένα από τα ορόσημα της ιαπωνικής αυτοκίνησης και πιστώνεται την «έκρηξη» βελτιώσεων, που συνόδευσαν το κινηματογραφικό της πέρασμα από το «The Fast and the Furious».

Δείτε ακόμα: Όταν η Toyota Supra «έδερνε» τον ανταγωνισμό (+video)

Ο αυτοκινητόδρομος 101 στο Σαν Φρανσίσκο δηλώνει έμμεσα την αγάπη του κοινού προς την 4η γενιά Supra, φιλοξενώντας μια διαφήμιση από όταν καινούργια – 27 ολόκληρα χρόνια πριν! Η ταμπέλα έχει μείνει από το 1993 και δεν αποτελεί κάποιο διαφημιστικό τέχνασμα της Toyota. Η εξήγηση είναι απλούστατη και προσδίδει περαιτέρω ρομαντικό χαρακτήρα στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Toyota Supra 1.050 ίππων με ελληνική υπογραφή! (+video)

https://www.instagram.com/p/B7FpgFPHQ6x/?utm_source=ig_web_copy_link

Κανονικά, οι διαφημιστικές πινακίδες του είδους δημιουργούνται από βινύλιο και τοποθετούνται με κόλλα πάνω στην επιφάνεια, ούτως ώστε να είναι εύκολη η αντικατάστασή τους. Μέχρι το 1993, όμως, η διαφήμιση βαφόταν απευθείας πάνω στην πινακίδα. Η μαύρη Toyota Supra ήταν η τελευταία που πήρε θέση στη συγκεκριμένη, πριν αρχίσουν να μπαίνουν από πάνω οι καινούργιες.

Διαβάστε επίσης: Toyota Supra του 1993 πουλήθηκε για 123.182 ευρώ!

Από το 1993 μέχρι σήμερα, η διαφήμιση της Supra έχει καλυφθεί από εκατοντάδες μεταγενέστερες διαφημίσεις βινυλίου, για αυτό και τα χρώματά της έχουν διατηρηθεί σε τόσο καλή κατάσταση προστατευμένα από την ακτινοβολία του ηλίου. Κάθε φορά που οι εργάτες αλλάζουν διαφήμιση, για περίπου 2 ώρες -όσο διαρκεί η διαδικασία- η «επαναστατική νέα Supra» ταξιδεύει τους διερχόμενους πίσω στο χρόνο!

Get it on Google Play Download on the App Store