Διέρρευσε η Mercedes–AMG CLA 45!

Τη γρήγορη Mercedes-AMG CLA 45 την αναμένουμε εντός του έτους, αλλά μια φωτογραφία του πίσω μέρους της, κυκλοφόρησε στο διαμορφωτή του site της μάρκας στη Γερμανία!

Με την πρώτη ματιά δεν εντοπίζονται μεγάλες διαφορές μεταξύ της AMG CLA 45 και της μικρότερης CLA 35, αλλά σίγουρα ένα έμπειρο μάτι θα πέσει πάνω στις τέσσερις απολήξεις των εξατμίσεων, έναντι των διπλών που έχει το μικρότερο μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Χαμηλές πτήσεις με Mercedes-Maybach S-Class (+video)

Επιπρόσθετα διακρίνεται η ενσωματωμένη αεροτομή στη πόρτα του χώρου αποσκευών, αλλά και ο έντονος διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα. Η CLA 45 AMG, θα κινείται από τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 387 άλογα, ενώ θα υπάρχει και ισχυρότερη έκδοση S, με 421 ίππους. Αμφότερες οι εκδόσεις θα συνεργάζονται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Mercedes A 160 1.33 λτ. 109 PS

Τέλος, πέρα από τις προαναφερθείσες διαφορές με την μικρότερη CLA 35, φαίνεται πως η CLA 45 έχει διαφορετικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου με πέντε ακτίνες, πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες του συστήματος πέδησης.

Get it on Google Play Download on the App Store