Έκθεση Γενεύης: Θλίψη προκαλεί το άδειο εκθεσιακό κέντρο!

Το σημαντικότερο event για τον κλάδο του αυτοκινήτου, η έκθεση της Γενεύης είναι ακόμα ένα το οποίο ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Η διοργανώτρια αρχή προσπαθούσε μέχρι και τελευταία στιγμή να ανοίξει τις πύλες της μεγάλης έκθεσης, αλλά τελικά η ελβετική κυβέρνηση, έσβησε κάθε ελπίδα των διοργανωτών.

Δείτε ακόμα: Τέλος για την Έκθεση Φρανκφούρτης!

Με φόβο την περαιτέρω εξάπλωση του ιού, η κυβέρνηση της Ελβετίας απαγόρευσε κάθε δημόσια εκδήλωση όπου μπορούν να παρευρεθούν περισσότερα από 1.000 άτομα. Έτσι μπήκε η «ταφόπλακα» για την 90η έκθεση Γενεύης, η οποία αποτελεί το meeting point για τον κλάδο της αυτοκίνησης τόσα χρόνια. Ένας δημοσιογράφος κατέγραψε τα άδεια περίπτερα κατά τη διάρκεια της αποξήλωσης, με τις εικόνες πραγματικά να προκαλούν θλίψη. Άπειρα κιβώτια παραταγμένα δεξιά κι αριστερά, αυτοκίνητα γυαλισμένα να περιμένουν μάταια τους επισκέπτες τους κι οι κατασκευαστικές εταιρείες των περιπτέρων των εταιρειών να δουλεύουν πυρετωδώς για την αποξήλωση των περιπτέρων.

Διαβάστε επίσης: 600 χλμ. αυτονομίας για το νέο BMW Concept i4

Αυτή τη θλιβερή ατμόσφαιρα απαθανάτισε με την κάμερα του ο φωτογράφος George Williams. Οι οικονομικές απώλειες είναι τεράστιες τόσο για την διοργάνωση, όσο και για τις συμμετέχουσες εταιρείες που δεν θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα τεράστιο κοινό. Τις ημέρες της έκθεσης περισσότεροι από 600.000 επισκέπτες έδιναν βροντερό παρών στο νούμερο ένα γεγονός του αυτοκινητικού κλάδου. Όπως ανακοίνωσαν υψηλόβαθμα στελέχη της έκθεσης, όλα τα χρήματα από τα εισιτήρια θα επιστραφούν, με την οικονομική «τρύπα» να ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε το βίντεο να πάρετε μια γεύση!

Get it on Google Play Download on the App Store