Ένα πολυτελές τροχόσπιτο για τα δύσκολα!

Με την καραντίνα να έχει βαρέσει κόκκινο, είναι λογικό όλοι μας να σκεφτόμαστε το καλοκαίρι, όπου ελπίζουμε να έχει τελειώσει ο εφιάλτης.

Να εξερευνήσουμε νέα και μαγικά μέρη, όπου τι το καλύτερο να το κάνουμε πράξη με ένα… τροχόσπιτο. Αλλά όχι οποιοδήποτε τροχόσπιτο, αλλά το πολυτελές και σκληροτράχηλο Brüder EXP 6 GT.

Δείτε ακόμα: Το απίστευτο τροχόσπιτο των 450 ίππων! (+video)

Με το εν λόγω τροχόσπιτο, αυστραλιανής κατασκευής, δεν θα έχετε να σκεφτείτε τίποτε. Απλά βγάλτε το χάρτη κι επιλέξτε προορισμό, ώστε να κάνετε τις διακοπές σας μακριά από συμβατικά τουριστικά καταλύματα. Όσο κακοτράχαλος κι αν είναι ο δρόμος, η εξελιγμένη αερανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων που διαθέτει κι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος των 65 εκατοστών, θα σας επιτρέψουν να αφήσετε πίσω σας κάθε εμπόδιο. Η καμπίνα είναι στεγανή, με το τροχόσπιτο να μπορεί να επιπλεύσει (!) αν χρειαστεί. Για τα δύσκολα, το Brüder EXP 6 GT, ενσωματώνει και δικό του βαρούλκο, με εξαιρετικά ενισχυμένο συρματόσχοινο.

Διαβάστε επίσης: Μετέτρεψαν στρατιωτικό όχημα σε τροχόσπιτο! (+video)

Με μήκος 6,7 μέτρα, το EXP 6 GT θα φιλοξενήσει με άνεση τους εκδρομείς, ενώ η επέκταση της οροφής προσφέρει περισσότερο χώρο για την κρεβατοκάμαρα. Επιπρόσθετα υπάρχουν δυο καναπέδες που μπορούν να γίνουν κρεβάτι, μια κουζίνα, ένα εξωτερικό ντουζ, καθώς επίσης και φωτοβολταϊκό σύστημα που καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες του τροχόσπιτου, αλλά κι αρκετές ακόμα ευκολίες. Αν βρήκατε το επόμενο όχημα για τις διακοπές σας, να γνωρίζετε ότι το αντίτιμο είναι αλμυρό, καθότι η τιμή του EXP 6 GT ξεκινάει από τα 90.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store