Ενοικιασμένο Audi R8 σκόρπισε τον τρόμο (+videos)

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ο οδηγός ενός ενοικιασμένου Audi R8 Spyder, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια γειτονιά του Παρισιού και συγκρούστηκε με τουλάχιστον 13 παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Τα τρακαρίσματα ήταν τόσα πολλά, που το γερμανικό υπεραυτοκίνητο κόπηκε στη μέση και έγινε σμπαράλια. Το πίσω μέρος του εκσφενδονίστηκε μέτρα μακριά από το υπόλοιπο αμάξωμα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Δείτε ακόμα: Ποια καινοτομία είχε το Honda Civic του 1987;

Όπως αναφέρουν γαλλικά ειδησεογραφικά μέσα δεν υπήρξε ευτυχώς κάποιο θύμα από την τραγική αυτή κατάσταση. Σίγουρα η γειτονιά θα σηκώθηκε στο πόδι, αφού ο θόρυβος που προκλήθηκε από τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις θα ήταν τρομακτικός μέσα στο βράδυ.

Το Audi R8 Spyder ενοικιάστηκε για γάμο μαζί με μια Porsche 911, ενώ ο οδηγός του Audi μετά το ατύχημα το έβαλε στα πόδια. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι η αστυνομία θα τον βρει και οι ποινές που θα του επιβληθούν θα είναι πολύ βαριές. Τα αίτια του συμβάντος δεν έχουν αναφερθεί, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στο μικρό δρόμο και έχασε τον έλεγχο.

Δείτε ακόμα: VW Passat ντίζελ πήρε μπρος μετά από 17 χρόνια

Get it on Google Play Download on the App Store