Έτσι θα είναι η κορυφαία BMW M3 GTS

Μετράμε αντίστροφα για την παρουσίαση των νέων BMW M3/M4 και τα renderings οργιάζουν. Μέχρι σήμερα, πάντως, δεν είχαμε δει κάποιο για την επερχόμενη GTS. Ώρα της ήταν.

O χρήστης BMW43 δημοσίευσε στο Instagram μια ψηφιακή απεικόνιση της σκληροπυρηνικής G80, στην οποία δεσπόζουν οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης στο κέντρο. Αν αυτή η διαρρύθμιση σας φαίνεται υπερβολή της φαντασίας του digital designer, ετοιμαστείτε για ένα ακόμα σοκ – μετά τα κάθετα «νεφρά». Το κράμα Honda Civic Type R (εξατμίσεις στο κέντρο) και Lexus IS F (τετραπλές διαγώνια τοποθετημένες) έχει θεαθεί σε πρωτότυπα παραγωγής (εν προκειμένω της M4), όντας δεδομένο πως θα περάσει στα μοντέλα παραγωγής!

Δείτε ακόμα: Έτσι θα είναι η νέα BMW M3

Η αεροτομή, οι 19άρες ζάντες και οι τετραπλές απολήξεις στο κέντρο, μαζί με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες θα κυριαρχούν στην εμφάνιση της M3 GTS. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι σίγουρη η σκληρότερη ρύθμιση της ανάρτησης, αν και λογικά όχι στο βαθμό της προηγούμενης M4 GTS που είχε δεχθεί πολλές επικρίσεις για αυτό. Αεροδυναμικές προσθήκες στο πλάι και τον εμπρός προφυλακτήρα θα αναλάβουν να πλαισιώσουν τον μεγαλύτερο διαχύτη και το spoiler, ενώ μειωμένο θα είναι και το βάρος.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη επίσημη εμφάνιση της νέας BMW M4 (+video)

Για κάτω από το καπό, ο 3λιτρος twinturbo εν σειρά εξακύλινδρος ξέρουμε ότι θα αποδίδει 510 ίππους στις εκδόσεις Competition. Οπότε για τις GTS, αυτό το νούμερο είναι η αφετηρία – δίχως να αποκλείεται μια απόδοση στους 530, ακόμα και τους 550 ίππους. Ο Dirk Häcker, επικεφαλής του M Division, είχε αποκαλύψει πως οι σκληροπυρηνικές εκδοχές των M3/M4 θα παρουσιαστούν το 2022, με επιρροές από την αγωνιστική M4 GT3 και αυξημένη ισχύ σε σχέση με τις κανονικές.

Get it on Google Play Download on the App Store