Έτσι θα είναι η νέα BMW 4 Gran Coupe

Οι ψηφιακές απεικονίσεις σχετικά με τη νέα Σειρά 4 συνεχίζονται, αυτή τη φορά με την Gran Coupe και τα πολύ ρεαλιστικά σχέδια του Zer.O.Wt.

Δείτε ακόμα: Ήρθαν οι βασικές BMW 318i και 316d (+τιμές)

Μετά την επερχόμενη M2 2ης γενιάς, ο digital designer καταθέτει την άποψή του για την τετράθυρη κουπέ εκδοχή της νέας 4άρας. Πρωτεύοντα ρόλο δεν θα μπορούσε παρά να παίζει η επίμαχη μάσκα, που ήδη προκαλεί αντιδράσεις και έχει επιβεβαιωθεί από την BMW πως θα τοποθετηθεί τόσο σε όλες τις εκδόσεις της Σειράς 4, όσο και τη νέα M3. Οι επιρροές από το πρωτότυπο Concept 4 είναι διάχυτες. Η κεκλιμένη γραμμή της οροφής χαρακτηρίζει το προφίλ, με το πίσω μέρος να αποτελεί ένα κράμα του Concept 4 και της 8άρας.

Διαβάστε επίσης: «Πύραυλος» BMW M5 840 ίππων και 350 χλμ./ώρα

Κάτω από το καπό αναμένεται να πάρει θέση το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας από την 3άρα, με τη βάση κατά πάσα πιθανότητα να αποτελείται από τους 2λιτρους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, φτάνοντας μέχρι τους κορυφαίους 3λιτρους εξακύλινδρους εν σειρά των M340i και M340d. Μάλιστα, δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να δούμε και M4 Gran Coupe, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους Βαυαρούς.

Get it on Google Play Download on the App Store