Θα σας άρεσε να είναι έτσι η νέα BMW M2;

νέα Σειρά 1 ξίνισε αρκετά στους φίλους της BMW, ελέω μετάβασης στην κίνηση μπροστά. Η τετρακίνητη Μ135i xDrive λείανε κάπως τις αντιδράσεις, όμως η πισωκίνηση θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για σπορ μοντέλο της βαυαρικής φίρμας. Η επερχόμενη M2, αναμένεται να λειτουργήσει ως βάλσαμο.

Δείτε ακόμα: BMW M2 από τα 410 στα 600 άλογα με δυο κινήσεις

Οι Βαυαροί είχαν αποσαφηνίσει προ τριετίας, πως η Σειρά 2 θα συνεχίσει να είναι πισωκίνητη. Ο σχεδιαστής Zer.O.Wt δημιούργησε μια άποψη για το νέο sports coupe της BMW, που θα πάρει θέση στη βάση των μοντέλων M. Η εμφάνιση βασίζεται εν πολλοίς στην υπάρχουσα χάτσμπακ, με το εμπρός μέρος να φιλοξενεί επιθετικό προφυλακτήρα και τους ανάλογους αεραγωγούς, ενώ τα «νεφρά» παραμένουν οριζόντια και σε λογικό μέγεθος (η νέα Σειρά 4 θα έχει το «προνόμιο» των κάθετων, μαζί με τις νέες M3/M4, ενώ οι Σειρά 7 και Χ7 συναγωνίζονται για τα μεγαλύτερα).

Διαβάστε επίσης: Νέα BMW M2 με άρωμα…Toyota Supra

Κάτω από το καπό αναμένεται να πάρει θέση ο κινητήρας των νέων M3/M4, σε μια απόδοση γύρω στα 450 άλογα. Μάλιστα, η BMW είναι αποφασισμένη να μην αφήσει μόνη της τη Mercedes και τη CLA 45 S των 421 ίππων, ετοιμάζοντας τη M2 Gran Coupe και απόδοση ανάλογης της M2, ενώ είναι στα σκαριά και αντίστοιχη έκδοση της χάτσμπακ, που θα λειτουργήσει ως «αντι-Audi RS 3»!

Δείτε ακόμα: Διέλυσε το κιβώτιο της BMW M2 σε αλλαγή (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store