Έτσι θα είναι η ολοκαίνουργια BMW M4

Όσο πλησιάζουμε το επίσημο ντεμπούτο των νέων BMW M3 και M4, τόσο οι ψηφιακές απεικονίσεις μας «τσιγκλάνε» αναφορικά με το πώς θα μοιάζουν τα δυο μοντέλα. Το Kolesa.ru συνεχίζει το επιτυχημένο σερί του και μετά τη M3, μας δίνει μια πολύ ρεαλιστική εικόνα της δίθυρης αδελφής της.

Δείτε ακόμα: 20 χρόνια από τη μοναδική BMW E46 M3 Touring

Η μάσκα-σήμα κατατεθέν των BMW, για τις Σειρά 4/Μ4/Μ3 αντλεί έμπνευση από τη δεκαετία του 70 και την πρώτη 3άρα (E21), αποκτώντας μακρόστενο σχήμα σε κάθετη διάταξη (διαβάστε γιατί πρέπει να μας αρέσει, σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδίασης της BMW). Για τις εκδόσεις M, το επικρατέστερο σενάριο τα θέλει σε gloss black χρώμα. Γύρω τους, ο επιθετικός προφυλακτήρας με τις γωνιώδεις και μεγάλες εισαγωγές αέρα θα ξεκαθαρίζει στους παριστάμενους, πως έχουν να κάνουν με την κορυφαία έκδοση της Σειράς 3. To ίδιο ισχύει πίσω με τον διαχύτη και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και τις 19άρες ζάντες στο προφίλ.

Διαβάστε επίσης: Η BMW αποχαιρετά τον τετρατούρμπινο ντίζελ

Κάτω από το καπό, η BMW έχει αποκαλύψει τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο νέος 3λιτρος twinturbo εν σειρά εξακύλινδρος που πρωτοείδαμε στις X3/X4 M, παίρνει θέση με απόδοση 480 ίππων στην απλή και 510 για την Competition. Το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο συνεχίζει την καριέρα του, παράλληλα με το 8άρι αυτόματο M Steptronic. Το πρώτο θα εξοπλίζει τις απλές M3/M4, ενώ το αυτόματο τις εκδόσεις Competition. Τα καλά νέα συνεχίζονται και στον τρόπο μετάδοσης της κατά 49 και 60 ίππους (κανονική και Competition αντίστοιχα) αυξημένης ισχύος, καθώς αρχικά οι νέες M3/M4 θα διατίθενται αποκλειστικά ως πισωκίνητες! Στη συνέχεια, θα προστεθεί το σύστημα τετρακίνησης M xDrive στις M3/M4 Competition.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει ο ίππος στη νέα BMW M5 χωρίς τροφή;

 

Get it on Google Play Download on the App Store