Έτσι θα είναι το Hyundai Tucson N των 290 ίππων

Το νέο Tucson παρουσιάστηκε και η Hyundai ήδη ετοιμάζει την κορυφαία του έκδοση, που θα είναι το ισχυρότερο N μέχρι σήμερα.

Με τέτοια εντυπωσιακή σχεδιαστική βάση, μπορούμε να περιμένουμε μόνο τα καλύτερα για το Tucson N. Τα οποία παίρνουν ψηφιακή μορφή, μέσω των απεικονίσεων του KDesign AGΒλέπουμε πως στο εμπρός μέρος έχει γίνει μίξη με το νέο Kona N Line, αποκτώντας τον επιθετικό προφυλακτήρα με τις γωνιώδεις εισαγωγές αέρα και τα αεροδυναμικά στοιχεία στις άκρες. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν ο διαχύτης, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης και το μαύρο χρώμα στα φανάρια και την λωρίδα που τα ενώνει.

Δείτε ακόμα: Νέο Hyundai i30 N και με 8άρι αυτόματο κιβώτιο

Διαβάστε επίσης: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai Tucson

Προς το παρόν, κορυφαίο Tucson είναι το N Line Hybrid. Ο 1.600άρης T-GDI συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 60 ίππων και αποδίδει συνολικά 230 ίππους και 350 Nm ροπής. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 8 δλ. για το μπροστοκίνητο και 8,3 δλ. για το AWD, ενώ η τελική φτάνει τα 193 χλμ./ώρα . Το καθαρόαιμο N θα διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο των 2.5 λίτρων, που έχουμε ήδη δει στο Sonata N Line. Παράγει 290 ίππους στις 5.800 σ.α.λ. και 422 Nm στις 1.650-4.000 σ.α.λ., συνδυαζόμενος με 8άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Στο Sonata τροφοδοτεί αποκλειστικά τους εμπρός τροχούς, όμως για το Tucson θα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store