Έτσι θα είναι το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai

Το Qashqai είναι το μοντέλο που εκτίναξε την κερδοφορία της Nissan και άλλαξε τα εμπορικά δεδομένα, συστήνοντας και εν τέλει καθιερώνοντας τα compact crossover. Από το 2006 μέχρι σήμερα, το ιαπωνικό best seller αποτελεί σταθερά ένα από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα παγκοσμίως και ετοιμάζεται για την 3η, ολοκαίνουργια γενιά του.

Μια καλή ματιά ρίξαμε στο video της Nissan, που μας έδειχνε την νέα γκάμα της και -μεταξύ άλλων- τα Nissan X-Trail 4ης γενιάς και 400Z. Το πρώτο παρουσιάστηκε επίσημα στην Αμερική, για το δεύτερο έχουμε άκρως ρεαλιστικά renderings και πολλές πληροφορίες, ενώ για το Qashqai αναλαμβάνει το Kolesa.ru να μας δείξει πώς θα είναι. Οι μεγαλύτερες αλλαγές εστιάζονται στο εμπρός μέρος, όπου η μάσκα V-Motion πλαισιώνεται από νέα φωτιστικά σώματα -επίσης σε σχήμα V- και πιο επιθετικό προφυλακτήρα, γεμάτο ακμές. Στο προφίλ η χαρακτηριστική διαμόρφωση της τρίτης κολώνας συνεχίζει, ενώ πίσω τα πράγματα είναι πιο συγκρατημένα σε σχέση με εμπρός, αποτελώντας εξέλιξη των σημερινών φαναριών, σε πιο μακρόστενο σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Σας έχει λείψει το «ελληνικό» Nissan Sunny;

Δείτε ακόμα: Nissan Qashqai 1.3 βενζίνη ή 1.5 ντίζελ στα ίδια λεφτά;

Για κάτω από το αμάξωμα, οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι περιορισμένες. Η Nissan ακούγεται πως ετοιμάζει πλήρες σετ υβριδικών συνόλων, με mild και plug-in επιλογές για τους αγοραστές – εξέλιξη που ενδεχομένως να σημάνει το τέλος των ντίζελ από την γκάμα του Qashqai. O 1.33λτ. τούρμπο αναμένεται να συνθέσει την ραχοκοκαλιά των βενζινοκίνητων επιλογών, κατά πάσα πιθανότητα και σε εκδόσεις με ήπιο υβριδικό σύστημα.

Get it on Google Play Download on the App Store