Φανταστικό Datsun έτοιμο για πόλεμο

Η τοποθέτηση ερπύστριων σε αυτοκίνητα δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Μέχρι και σε Bentley τις έχουμε δει να μπαίνουν. Σε Datsun, όμως, δεν είχαμε τη χαρά. Μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμα: Βροντερό και μοναδικό Toyota Hilux AMG! (+videos)

Τα αγροτικά της ιαπωνικής φίρμας αποτελούν μια από τις πιο χαρακτηριστικές παρουσίες των ελληνικών δρόμων. Δημοφιλή δεν είναι όμως μόνο στη χώρα μας, αλλά τυγχάνουν αποδοχής στο διεθνές στερέωμα. Tόσο, που αποτελούν αντικείμενο ενασχόλησης ψηφιακών σχεδιαστών. Το 620 που βλέπουμε, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, πρόκειται για rendering του Timothy Adry Emmanuel. Ο Αμερικανός δηλώνει λάτρης των ταινιών Mad Max και των οχημάτων που λαμβάνουν μέρος σε αυτές, με τις επιρροές να είναι έκδηλες στο Datsun. Σιδεριές, πλαϊνές εξατμίσεις, V8 κινητήρα στο κέντρο και φυσικά ερπύστριες, που συνδυάζονται με χρωμιωμένες ζάντες.

Διαβάστε επίσης: Datsun 240Z με τον κινητήρα της Supra αγγίζει την τελειότητα

Για όσους θέλουν να δουν ένα πραγματικό μεταλλαγμένο Datsun, έχουμε ένα απίστευτο pick up με μοτέρ Silvia και αγωνιστικές αναρτήσεις, προετοιμασμένο για αγώνες time attack και drift. Για όσους προτιμούν τα Toyota Hilux, υπάρχει το συγκεκριμένο με 450 ίππους, επίσης με κινητήρα S13. Να θυμίσουμε πως το κανονικό Datsun 620 -τα περισσότερα που πωλήθηκαν- έπαιρνε κίνηση από έναν 2λιτρο τετρακύλινδρο 100 ίππων, που κατέληγαν στους πίσω τροχούς μέσω 4τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει ένα Datsun Cherry του ’79; (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store