Φορτηγό έκοψε στη μέση Skoda Octavia!

Δεν προλάβαμε να δούμε το σοκαριστικό video με τις συνέπειες σύγκρουσης φορτηγού με αυτοκίνητο, και ήρθε μια Skoda Octavia να τις επαληθεύσει με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο.

Δείτε ακόμα: Lexus RX «απογειώθηκε» σε κόντρα! (+video)

Για άγνωστους λόγους, που δεν διευκρινίζονται από τα σλοβακικά μέσα, μία Octavia Combi 3ης γενιάς συγκρούστηκε σφοδρότατα με ένα φορτηγό, στην περιοχή Τρνάβα. Οι δυνάμεις που αναπτύχθηκαν ήταν τέτοιες, ώστε το λευκό Skoda κυριολεκτικά κόπηκε στα δυο. Βάσει της κατάληξης, φαίνεται πως το φορτηγό πρακτικά εμβόλισε το τσεχικό estate και το διέλυσε, καταδεικνύοντας και την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το βαρύ όχημα.

Διαβάστε επίσης: Lamborghini διαλύθηκε 20 λεπτά μετά την παραλαβή!

Ο οδηγός της Octavia εξαργύρωσε ό,τι ρέντα είχε στα 64 χρόνια της ζωής του, καθώς ήταν τόσο τυχερός ώστε το σημείο σύγκρουσης ήταν ακριβώς πίσω από τα εμπρός καθίσματα! Για μερικά εκατοστά, το φορτηγό δεν χτύπησε στον ζωτικό του χώρο. Κατ’ αυτό τον τρόπο, γλίτωσε με μερικούς ελαφρείς τραυματισμούς! Ο οδηγός του φορτηγού δε, δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά! Η αστυνομία της Σλοβακίας τον υπέβαλλε σε τοξικολογικό έλεγχο, ο οποίος βγήκε αρνητικός. Κάτι που σημαίνει πως δεν είχε καταναλώσει ούτε αλκοόλ, ούτε άλλες ουσίες. Ευχής έργο λοιπόν, πως από ένα τέτοιο φρικιαστικό ατύχημα το μόνο που καταστράφηκε ήταν ένα αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store