Φρεάτιο «κατάπιε» Tesla Model Y! (+video)

Ο κάτοχος ενός Tesla Model Y τράβηξε τον «πρώτο λαχνό», καθώς είδε κυριολεκτικά τη γη να ανοίγει και να καταπίνει το αυτοκίνητό του! Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο μάλιστα έπιασαν οι κάμερες.

Το σκηνικό με το «υπόγειο» Model Y διαδραματίστηκε στην πόλη Ζουμπέι της Ταϊβάν, δίχως να έχει υπάρξει πριν η παραμικρή ένδειξη ή προειδοποίηση. Το ηλεκτρικό best seller ήταν παρκαρισμένο μαζί με άλλα αυτοκίνητα, στην άκρη του δρόμου. Τι πιο φυσιολογικό; Η μέρα κυλούσε όπως κάθε άλλη, μέχρι που το οδόστρωμα αποφάσισε να υποχωρήσει κάτω από το Model Y. Το Tesla «χύθηκε» με το πλάι κάτω από το έδαφος και προσγειώθηκε στην αριστερή του πλευρά, την ώρα που κανένα άλλο παρκαρισμένο δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.

Το οδόστρωμα υποχώρησε ακριβώς κάτω από το Model Y, σαν να άνοιξε καταπακτή, αφήνοντας παντελώς ανεπηρέαστα τα οχήματα εμπρός και πίσω από αυτό. Τα αίτια εντοπίζονται σε φρεάτιο, πάνω από το οποίο ήταν παρκαρισμένο το Tesla, το οποίο κατέρρευσε και πήρε μαζί του την περιβάλλουσα  άσφαλτο, ρίχνοντας στο κενό το δημοφιλές EV. Κάποιες αναφορές εμπειρογνωμόνων κάνουν λόγο πως το βάρος του αυτοκινήτου έπαιξε ρόλο, όχι στην κατάρρευση του οδοστρώματος -που σύμφωνα με τους ίδιους, έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε κάποια στιγμή-, αλλά στην κατάρρευσή του με το Model Y από πάνω. Κοντολογίς, οι 2 τόνοι του Tesla επιδείνωσαν την κατάσταση.

Ευτυχώς το μόνο που τραυματίστηκε ήταν το αμάξωμα του Model Y, καθώς ουδείς παριστάμενος χτύπησε.

Get it on Google Play Download on the App Store