H Geely παραδίδει τα κλειδιά του αυτοκινήτου με drone!

Ένα από τα μέτρα πρόληψης εναντίον του κορονοϊού, είναι να αποφεύγουμε τις κοινωνικές συναναστροφές και να μην πιάνουμε αντικείμενα από άλλα χέρια, καθότι ο ιός ζει για ώρες πάνω σε επιφάνειες.

Η Geely λοιπόν προσφέρει πλήρως ανέπαφη παράδοση για τα νέα αυτοκίνητα των πελατών της. Πώς; Με τη χρήση drone!

Δείτε ακόμα: Η Geely μετά τη Volvo θέλει και την Aston Martin!

Η τεχνολογία είναι με το μέρος μας, όπου πέρα από την επικοινωνία και την ψυχαγωγία μας εν μέσω καραντίνας, μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε με ασφάλεια το νέο μας αυτοκίνητο. Κάτι που βέβαια ισχύει για την αγορά της Κίνας, όπου οι εκθέσεις των αυτοκινήτων έχουν αρχίσει να λειτουργούν δειλά, δειλά. Η Geely λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες της να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν χωρίς να χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τον πωλητή. Μια επίσκεψη στο site είναι αρκετή, όπου ο πελάτης είναι σε θέση να διαμορφώσει το αυτοκίνητο όπως το θέλει, να επιλέξει το κατάλληλο χρηματοδοτικό πακέτο, ακόμα και την ασφάλιση του.

Διαβάστε επίσης: Το πανάκριβο γερμανο-κινεζικό SUV των 165.000 ευρώ!

Κι όταν με το καλό έρθει η ώρα να παραλάβει ο κάτοχος το αυτοκίνητό του, ένα drone θα του φέρει τα κλειδιά στο σπίτι, αφήνοντας τα, είτε στο μπαλκόνι, είτε στη πόρτα. Από μακριά κι αγαπημένοι που λέει κι ο σοφός λαός. Ιδιαίτερη σημασία δίνει η Geely όμως και στην απολύμανση του αυτοκινήτου, φροντίζοντας η διαδικασία να γίνει ακριβώς πριν την παράδοση του μοντέλου, χρησιμοποιώντας παράλληλα ακόμα και την τεχνολογία του ιονισμού.

Δείτε ακόμα: Κινεζικό SUV ντροπιάζει F-150 και Land Cruiser (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store