H απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης -κατά κόσμον «Τίγρης»- δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον χώρο της ελληνικής (και όχι μόνο) ναυτιλίας, μπροστάρης των Ελλήνων επιχειρηματιών (μεγαλομέτοχος στον ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων) και φυσικά, πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, ωστόσο, είναι ότι πριν τα καράβια και το ποδόσφαιρο, ο «Τίγρης» δραστηριοποιείτο στον χώρο του αυτοκινήτου. Για την ακρίβεια, από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του!

Δείτε ακόμα: Αυτή η Mercedes-AMG GT R είναι το όνειρο κάθε ΑΕΚτζη!

Σε δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «κιτρινόμαυρων», ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και της Aegean αποκάλυψε την εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων που διατηρεί στο προσωπικό μουσείο, στο υπόγειο των γραφείων της Aegean. Εκεί συναντάμε πλειάδα Mercedes, ένα αυθεντικό Willy’s Jeep, Cadillac, Chevrolet, αλλά και αυτοκίνητα που οδηγούσαν ο Ελβις Πρίσλεϊ, η Μαρία Κάλας και ο Σταύρος Νιάρχος. Ωστόσο ένα τετράτροχο κερδίζει όλες τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη πινακίδα του νέου λεωφορείου της ΑΕΚ

Το κόκκινο Mini Cooper του 1974, από το οποίο ο μετέπειτα πλοιοκτήτης και πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε τα επαγγελματικά του βήματα! Στην σχολή οδηγών του πατέρα του, Γιώργου, στη Νίκαια και πίσω από το τιμόνι του Mini, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών. Μάλιστα η ίδια η σχολή έφερε το όνομα του αυτοκινήτου!

Get it on Google Play Download on the App Store