H Fiat αγοράζει τον Ρονάλντο στην Γιουβέντους!

Ο χαμός που έχει προκαλέσει η -όπως όλα δείχνουν, βέβαιη- αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, παίρνει «τροφή» από ένα ακόμα σενάριο που τον στέλνει στην Γιουβέντους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record» η «Γηραιά Κυρία» φέρεται πανέτοιμη να καλύψει τις ιλιγγιώδεις οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ, μέσω της…Fiat! Οι δυο «αδελφές» εταιρίες -λόγω του κοινού ιδιοκτησιακού καθεστώτος από την οικογένεια Ανιέλι- είναι έτοιμες να «ρίξουν τα τσιμέντα» του Juventus Stadium, ντύνοντας στα «ασπρόμαυρα» τον αρχισκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Champions League.

Δείτε ακόμα: Οι πρώτοι σκόρερ του αυτοκινητικού Μουντιάλ!

Κατά το πορτογαλικό δημοσίευμα η Fiat θα καλύψει τα 30.000.000 ευρώ καθαρά που αξιώνει ο CR7 μέσω χορηγίας, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με το Financial Fair Play, ένα ζήτημα που κόστισε στην Μίλαν την συμμετοχή στο Europa League της επόμενης σεζόν. Με τον ίδιο τρόπο θα καλυφθεί και μέρος από τα 100.000.000 που ζητάει η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για να είναι καλυμμένοι από όλες τις απόψεις, οι Ιταλοί θα πραγματοποιήσουν την συναλλαγή μέσω της χρηματοπιστωτικής εταιρίας Exor, η οποία είναι θυγατρική της Fiat και δηλώνει ως έδρα εργασιών την Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης: Η Hyundai στη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Εάν πραγματοποιηθεί το «μπαμ» ο Ρονάλντο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, με το ηγεμονικό συμβόλαιο να ισοδυναμεί με περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνουν ετησίως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ο Πάουλο Ντιμπάλα μαζί!

Get it on Google Play Download on the App Store