H VW θα λανσάρει 34 νέα μοντέλα το 2020

Μια πολύ σημαντική χρονιά θα είναι το 2020 για την Volkswagen, καθώς ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει 34 νέα μοντέλα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τα 12 είναι SUV και τα 8 είναι ηλεκτρικά ή υβριδικά.

Δείτε ακόμη: Με 260 και 300 ίππους το νέο VW Golf GTI

Η Volkswagen θα επενδύσει 19 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2024 σε τεχνολογίες του μέλλοντος, ενώ 11 δισεκατομμύρια θα αφορούν την περεταίρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Ο γερμανικός κολοσσός ξεκινά τη μεγαλύτερη ηλεκτρική επίθεση στην αυτοκινητοβιομηχανία το 2020: Το ID.3 ξεκινά τις πωλήσεις του το καλοκαίρι, ενώ λίγο πιο μετά θα ακολουθήσει το ηλεκτρικό SUV ID.Next.

Επιπλέον, η VW επικεντρώνεται στην περεταίρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της αποδοτικότητας τα προσεχή έτη, μέσω της οργάνωσης Car.Software που θα αρχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη επιχειρηματική μονάδα τον Ιανουάριο του 2020.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή VW Tiguan 1.6 TDI 115 PS R-Line

Το 2019 παρόλο που ήταν μια δύσκολη χρονιά, η VW κατάφερε να αυξήσει τα μερίδιά της παγκοσμίως και να βελτιώσει σημαντικά τα λειτουργικά της έξοδα. Περίπου 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ από την προγραμματισμένη εξοικονόμηση κόστους ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχουν ήδη επιτευχθεί μέχρι τα τέλη του 2019.

Το τρέχον έτος ήταν επιτυχημένο και σε πρεμιέρες νέων μοντέλων, όπως είναι το Golf 8, το T-Cross, το T-Roc R, το T-Roc Cabrio και το Teramont.

Δείτε ακόμη: Πρώτο το VW Group σε πωλήσεις παγκοσμίως

Get it on Google Play Download on the App Store