Η αποθήκη-παράδεισος των JDM! (+video)

Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει φίλος των ιαπωνικών αυτοκινήτων και να μην ονειρεύεται ένα γκαράζ, σαν την αποθήκη που θα δούμε.

Δείτε ακόμα: Πωλούνται Nissan Skyline σαν καινούργια! (+video)

Βρίσκεται στη Φλόριντα και ανήκει στην Prentice Performance Imports, επιχείρηση που ασχολείται με την εισαγωγή JDM στις Η.Π.Α. Εκεί, η εισαγωγή δεδομένων ιαπωνικών μοντέλων είναι νόμιμη μετά το πέρας 25 ετών από την πρώτη ταξινόμηση. Κάτι που σημαίνει πως «εργαλεία» σαν τα Nissan Skyline R33 και R34, μόλις τώρα μπορούν να κυκλοφορήσουν επίσημα στους δρόμους της Αμερικής (βέβαια οι ανεξάρτητες εισαγωγές μεγαλούργησαν στο παρελθόν).

Διαβάστε επίσης: Αγόρασε Mazda RX-7 με ούτε 1.300 ευρώ! (+video)

Ο μεγάλος χώρος είναι πραγματικά τροφή για τα μάτια, τις σκέψεις και τα όνειρα. Υπάρχουν πολυάριθμα Skyline (R32, R33 και R34), εξίσου πολλές Toyota Supra MKIV, Honda (όχι Acura) NSX, Nissan 300ZX, Mazda RX-7, Toyota Celica και πολλά kei cars, μεταξύ των οποίων Suzuki Cappuccino, Honda Beat, Autozam AZ-1 και ένα σπάνιο Nissan Figaro. Επίσης, συναντάμε ένα εξίσου σπάνιο Suzuki Mighty Boy, που κατασκευάστηκε μεταξύ 1983 και 1985. Η συνολική αξία των αυτοκινήτων υπολογίζεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια και όλα είναι προς πώληση!

Δείτε ακόμα: GT-R και Supra 1.000+ ίππων στην autobahn (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store