Η Hyundai ετοιμάζει και δεύτερο αγροτικό!

Όσο περιμένουμε με αγωνία το Santa Cruz, η Hyundai μας ετοιμάζει και δεύτερο αγροτικό «χτύπημα». Στόχος; Τα Ford Ranger, Nissan Navara, Mitsubishi L200 και Toyota Hilux!

Ο Enoch Gabriel Gonzales παρουσιάζει την ψηφιακή του άποψη για το σκληροτράχηλο pick up των Κορεατών, το οποίο βαφτίζει «Tarlac» (Τάρλακ κανονικά, Τάρλατς για τους φίλους του μπάσκετ). Οι διαφορές με το Santa Cruz εντοπίζονται κατευθείαν: πιο τετράγωνη καμπίνα και καρότσα χωριστή από αυτή, ογκώδης εμφάνιση, μεγαλύτερο μέγεθος. Το Tarlac -επίσημο όνομα δεν υπάρχει προς το παρόν- απευθύνεται περισσότερο στον επαγγελματία και χαρακτηρίζεται από χρηστικότητα, τη στιγμή που το Santa Cruz προσεγγίζει το lifestyle κοινό της κατηγορίας.

Δείτε ακόμα: Θυμάστε το Hyundai Pony Pick-Up; (+video)

Για τον λόγο αυτό, συναντάμε και την ειδοποιό διαφορά των σασί. Στο Santa Cruz είναι αυτοφερόμενο, ενώ στο Tarlac τύπου σκάλας. Αναλόγως, θα πρέπει να περιμένουμε τις ανάλογες διαφοροποιήσεις στη μετάδοση. Το Santa Cruz βασίζεται στο Santa Fe, άρα και τα ηλεκτρονικά συστήματα για τις εκτός δρόμου ανάγκες. Ο σκληροτράχηλος αδερφός του, πέραν αυτών, αναμένεται να διαθέτει και βοηθητικό κιβώτιο.

Διαβάστε επίσης: Σας λείπει το Hyundai Accent των 9.950 ευρώ;

Οι Κορεάτες δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει τίποτα παραπάνω, πέρα από το γεγονός ότι δουλεύουν πάνω σε ένα αγροτικό με πλαίσιο τύπου σκάλας. Αν πρόκειται για σχέδιο από λευκή κόλλα ή τροποποίηση κάποιας υπάρχουσας πλατφόρμας -για παράδειγμα, αυτή του επαγγελματικού HD36L– παραμένει άγνωστο. Όπως και το πότε θα παρουσιαστεί. Η λογική, πάντως, το θέλει να εμφανίζεται λίγο μετά το Santa Cruz, το οποίο περιμένουμε στο τέλος του 2020 με αρχές του 2021.

Get it on Google Play Download on the App Store