Το αγροτικό της Hyundai χωρίς καμουφλάζ (+video)

Σε σκληρά τεστ υποβάλλει η Hyundai το νέο pickup μοντέλο της που φωτογραφήθηκε να δοκιμάζεται στον Αρκτικό Κύκλο και συγκεκριμένα πάνω σε μια παγωμένη λίμνη. Παρά το βαρύ καμουφλάζ που φοράει διακρίνονται κάποια σημεία του αμαξώματός του, το οποίο θα είναι διαφορετικό σε σχεδιασμό σε σχέση με το πρωτότυπο Santa Cruz που παρουσιάστηκε το 2015.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα είναι το νέο Hyundai i30 N

Με βάση τις εικόνες αυτές, το KKS Studio κατόπιν ψηφιακής επεξεργασίας αφαίρεσε το καμουφλάζ και παρουσιάζει μια πιθανή εκδοχή του pickup της Hyundai. Κυρίαρχο στοιχείο στο εμπρός άκρο αποτελεί η μεγάλη τρισδιάστατη μάσκα, όπου ενσωματώνονται τα φωτιστικά σώματα και αποτελούν ένα σχεδιαστικό highlight του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Νέο Hyundai i30 Ν-Line και 1.5 T-GDi 160 PS

Σε παλαιότερη ανακοίνωσή της, η Hyundai είχε δηλώσει τα εξής: Το Santa Cruz είναι για εκείνους που θέλουν όλες τις παραδοσιακές ιδιότητες ενός κόμπακτ οχήματος πολλαπλών δραστηριοτήτων, αλλά χρειάζονται την καθημερινή πρακτικότητα ενός ανοιχτού χώρου φόρτωσης. Είναι το crossover που δημιουργεί μια εντελώς νέα κατηγορία, η οποία συνδυάζει επιτυχώς τις μεταφορικές ικανότητες και τη χρησιμότητα για να καλύψει πολλαπλές ανάγκες μιας νέας γενιάς αγοραστών, ιδιαίτερα των millennials.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Hyundai i20!

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, η Hyundai δήλωσε ότι το Santa Cruz θα μπει στην παραγωγή το 2021 και συγκεκριμένα στη μονάδα του Μοντγκόμερι, στην Αλαμπάμα, όπου θα δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες είναι ακόμα περιορισμένες και συγκεχυμένες. Πιθανώς να εφοδιάζεται με ένα νέο 2.5 λτ. κινητήρα βενζίνης ισχύος 185 ίππων. Δεν αποκλείεται να τροφοδοτείται με 2.0 λτ. turbo βενζίνης 235 ίππων και με ένα ντίζελ 2.2. λτ. με 200 ίππους. Όλοι οι κινητήρες θα συνεργάζονται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η τετρακίνηση θα διαθέτει τρία διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας.

Δείτε ακόμη: Ολοκαίνουργιο και υβριδικό Hyundai i20

Get it on Google Play Download on the App Store