Η καινούργια Bentley των μόλις 460 ευρώ

Η αγορά μιας Bentley κοστίζει ακόμα και στα όνειρα. Για τον διαχρονικό αντίπαλο της Rolls-Royce πρόκειται εξάλλου, δεν περιμένει κανείς οικονομικές τιμές από την επιτομή της πολυτέλειας. Παρόλα αυτά, μπορείτε να αγοράσετε μια καινούργια για μόλις 460 ευρώ! Απλά, έχει κάποιες ελλείψεις…

Καταρχάς, δεν διαθέτει τέσσερις τροχούς. Ούτε αμάξωμα, με την κλασική έννοια του όρου, μήτε κινητήρα. Για να ακριβολογούμε, δεν είναι καν αυτοκίνητο. Η βρετανική εταιρία λανσάρισε το Trike, ένα παιδικό τρίκυκλο με όλα τα κομφόρ και κόστος 395 λίρες (460 ευρώ). Το Trike διακρίνεται για την προσοχή στη λεπτομέρεια, με τους μικρούς πλαστικούς τροχούς να εμπνέονται στο σχέδιο από τις 20άρες και 21άρες ζάντες των Flying Spur, Continental και Bentayga. Το κάθισμα αποτελείται από αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας και ύφασμα αναλόγου επιπέδου, ενώ μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες. Η ασφάλεια δε, αποτελείται από δέρμα!

To Trike διαθέτει αποσπώμενο και πτυσσόμενο κάλυμμα, ενώ συνοδεύεται και από εργονομικό τσαντάκι για να τοποθετείτε τα απαραίτητα. Η πατέντα των Άγγλων έγκειται στο γεγονός πως το ποδήλατο δεν είναι φιξ, μιας ηλικίας, αλλά έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται όσο το παιδί μεγαλώνει. Έξι διαφορετικά σχήματα μπορεί να πάρει, χάρις στη δυνατότητα αντικατάστασης κομματιών, ενώ προσφέρονται και τα ανάλογα καθίσματα αναλόγως αύξησης ηλικίας. Η αρχική ηλικία είναι οι 12 μήνες, όμως σύμφωνα με τη Bentley το τρίκυκλό της μπορεί να συνοδεύσει το παιδί μέχρι να γίνει τουλάχιστον 2 χρόνων, πάντα ανάλογα και με την αύξηση της σωματικής διάπλασης. Όπως λένε οι ίδιοι, πρόκειται μακράν για το πιο μελετημένο παιδικό ποδήλατο της αγοράς.

Get it on Google Play Download on the App Store