Η μεγαλύτερη μάντρα παρατημένων supercars (+video)

Τα πάντα είναι διαφορετικά στο Ντουμπάι. Τα πετρέλαια έχουν δημιουργήσει ένα κράτος που μοιάζει να βρίσκεται αποκομμένο από την πεζή πραγματικότητα, με τα προβλήματα και τις έγνοιες να παίρνουν εντελώς σουρεαλιστική μορφή. Ακόμα και τα «νεκροταφεία» αυτοκινήτων, κινούνται σε μια παράλληλη πραγματικότητα.

Δείτε ακόμα: Το «νεκροταφείο» των Nissan Skyline

Καθότι η συντριπτική πλειοψηφία των ταξινομήσεων αφορά supercars, πανάκριβα SUVs, λιμουζίνες και hypercars, ανάλογη εικόνα συναντάμε και στις μάντρες σκραπ. Χιλιάδες Ferrari, Lamborghini, Maserati, Cadillac, Mercedes, BMW, Audi, Lexus, Rolls-Royce, Bentley και οποιαδήποτε άλλη premium μάρκα μπορεί να φανταστεί κάποιος, βρίσκονται σε αχανείς εκτάσεις περιμένοντας τη μοίρα τους. Η οποία είτε δείχνει πρέσα, είτε διάλυση για ανταλλακτικά. Η περιήγηση της Supercar Blondie προκαλεί θλίψη και συνάμα δέος, βλέποντας τόσες ονειρικές κατασκευές σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Διαβάστε επίσης: Η αντιπροσωπεία – φάντασμα της Toyota

Ευτυχώς, δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα τρακαρισμένα. Στο ίδιο σημείο, καταλήγουν και τα κατασχεμένα. Όπως μια πρακτικά ολοκαίνουργια Mercedes-AMG G63, που βρέθηκε να συλλέγει σκόνη και απεριόριστη ακτινοβολία κάτω από τον καυτό, αραβικό ήλιο λόγω αδυναμίας αποπληρωμής χρεών. Στο ακριβώς αντίθετο άκρο μια Ferrari 612 Scaglietti, της οποίας ο πρώην ιδιοκτήτης έχει τόσα λεφτά ώστε ξέχασε 500 ντιράμ (περίπου 120 ευρώ) στο σκιάδι του συνοδηγού.

Διαβάστε επίσης: Εγκαταλελειμμένη έκθεση Subaru απέκτησε νέα αυτοκίνητα! (+video)

Όλα τα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων των κατεστραμμένων από τρακαρίσματα (σαν μια λιγότερο τυχερή G63, που έχει περάσει δύσκολα λόγω τούμπας), πωλούνται. Όσα βρίσκονται σε λειτουργική κατάσταση, τίθενται σε δημοπρασία. Ρίξτε μια ματιά στον αραβικό ΟΔΔΥ και επιλέξτε το supercar της αρεσκείας σας.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store