Η πιο πένα «ολική» Toyota Supra που κυκλοφορεί!

Η αγορά μεταχειρισμένου είναι παζλ για δυνατούς λύτες. Δεν είναι λίγες οι αγγελίες που αναφέρουν «άριστη κατάσταση» και από κάτω κρύβεται ετοιμόρροπο αυτοκίνητο. Το να συμβαίνει το αντίθετο, όμως, είναι από τα άγραφα. Κάτι που εν μέρει ισχύει, στην περίπτωση της Toyota Supra που θα δούμε σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται νέα Toyota Supra στα… κάρβουνα

Εμφανισιακά, δεν παρατηρείται τίποτα το επιλήψιμο. Από όσο φαίνεται στις φωτογραφίες, γρατζουνιές και λοιπά χτυπήματα απουσιάζουν. Ακόμα και οι ζάντες, παρουσιάζονται σε άριστη κατάσταση. Εξωτερικά, λοιπόν, το αυτοκίνητο δεν φαίνεται να έχει διανύσει μέτρο παραπάνω από τα 4.247 χλμ. που αναγράφει το κοντέρ. Η περιγραφή της αγγελίας, ωστόσο, αναφέρει πως η εν λόγω Supra του 2019 έχει βγει «ολική»! Οπότε, σίγουρα κάτι συμβαίνει κάτω από το αμάξωμα.

Βάσει περιγραφής ο κινητήρας λειτουργεί κανονικά. Άρα, ούτε κάτω από το καπό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Τότε τι συνέβη και η ασφαλιστική έκρινε πως το ιαπωνικό κουπέ δεν αξίζει να επισκευαστεί; Εδώ η αγγελία αρχίζει να γίνεται ολίγον αόριστη. Η επίσημη έκθεση λέει πως η Supra υπέστη ζημιές –«δευτερεύουσες»- λόγω πλημμύρας. Λεπτομέρειες δεν δίδονται, οπότε καθείς μεταφράζει το «δευτερεύουσες» κατά το δοκούν. Και το «λειτουργεί κανονικά» επιδέχεται αμφιβολίας, καθώς μπορεί ο 3.0λιτρος TwinPower των 340 ίππων να παίρνει απλώς μπροστά.

Δείτε ακόμα: Toyota Supra 1.050 ίππων με ελληνική υπογραφή! (+video)

Κατά πάσα πιθανότητα, και από τη στιγμή που η Supra πήρε νερά, να έχουν προκληθεί ανεπανόρθωτες βλάβες στα ηλεκτρονικά/ηλεκτρικά. Κιβώτιο, διαχείριση κινητήρα και η συντριπτική πλειονότητα των λειτουργιών του αυτοκινήτου δηλαδή, έχουν πάει «υπέρ πίστεως». Εντός του Ιουλίου θα βγει σε δημοπρασία και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσα λεφτά θα πιάσει.

Get it on Google Play Download on the App Store