Η Skoda δίνει κοψοχρονιά το Karoq

Οι επιπτώσεις της καραντίνας ελέω COVID-19 είναι ορατές – και οι αναλυτές εκτιμούν πως θα γίνουν ακόμα περισσότερο στο προσεχές μέλλον. Κλάδος που να έχει γλιτώσει δεν υφίσταται, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να μετρούν ζημιές και να προσπαθούν να αναθερμάνουν την αγορά σε παγκόσμια κλίμακα. Στο πλαίσιο αυτό, η Skoda προσφέρει γενναίες εκπτώσεις στο Karoq για την αγορά της Γερμανίας.

Δείτε ακόμα: Η Honda δίνει «κοψοχρονιά» το NSX

Εκεί, οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων παρουσιάζουν κάμψη 40% και ήδη αρχίσουν να συγκεντρώνεται στοκ, το οποίο εντός ολίγου δεν θα υπάρχει χώρος να αποθηκεύεται! Σκηνικό που για να προλάβει η τσεχική φίρμα, δίνει το μικρομεσαίο της crossover με εκπτώσεις που αγγίζουν τις 10.000 ευρώ! Το ύψος της προσφοράς εξαρτάται από την αντιπροσωπεία και τις εκάστοτε εκδόσεις, ωστόσο ο μέσος όρος της μείωσης τοποθετείται σε αυτό το σημείο. Η βασική έκδοση Active ξεκινά από τις 23.063 ευρώ. Με την ανώτατη έκπτωση, τοποθετείται στις 17.619 ευρώ – ήτοι 5.444 ευρώ μείον.

Διαβάστε επίσης: Από 19.900€ η νέα Skoda Octavia (τιμές – εξοπλισμοί)

Για το 1.500άρι TSI Ambition και τους 150 ίππους κανονικά απαιτείται η εκταμίευση 27.420 ευρώ. Η μείωση τιμής είναι ακόμα μεγαλύτερη σε σχέση με το 1.000άρι, καθώς πωλείται ακόμα και στα 17.850 ευρώ – όφελος σχεδόν 10.000 ευρώ δηλαδή (9.570)! Ευκαιρίες υπάρχουν ακόμα και στα μεταχειρισμένα, καθώς ένα πρακτικά καινούργιο Karoq 1.0 TSI Ambition με 950 χλμ. στο οδόμετρο, πωλείται για 17.490 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Mercedes A 160 ή Skoda Kamiq 1.5 TSI στα ίδια λεφτά;

Οι εκτιμήσεις στην αγορά της Γερμανίας κάνουν λόγο για δυσοίωνο μέλλον, αν το κλίμα δεν αντιστραφεί γρήγορα. Σύμφωνα με τους εγχώριους αναλυτές, οι εταιρίες δεν αποκλείεται να προσφέρουν εκπτώσεις που θα φτάνουν το 40, ακόμα και το 50% της αρχικής αξίας, προκειμένου να διασφαλιστεί μια κάποια χρηματοπιστωτική ροή και να αποφευχθεί η συγκέντρωση στοκ.

Get it on Google Play Download on the App Store