Η Spoon ξαναβγάζει ανταλλακτικά για τα παλιά Civic!

Τον τελευταίο καιρό, πολλές εταιρίες ανακοινώνουν την εκ νέου διάθεση ανταλλακτικών για παλιά αυτοκίνητα. Το κάνει η Fiat με την Lancia Delta Integrale, το κάνει και η Honda με το S2000. Ο φημισμένος βελτιωτής του «Big H», η Spoon, συνεχίζει το έργο του Ιάπωνα κατασκευαστή και βγάζει στην κυκλοφορία ολοκαίνουργια ανταλλακτικά για το Civic 5ης γενιάς!

Δείτε ακόμα: Η Toyota ξαναβγάζει ανταλλακτικά για τις παλιές Supra!

Το λαοφιλές στη χώρα μας και σε πολλές ακόμα αγορές EG, αποκτά προφυλακτήρες και φτερά «του κουτιού», τόσο για το τρίθυρο όσο και το τετράθυρο αμάξωμα. Για το πεντάθυρο οι Ιάπωνες δεν ανακοινώνουν κάτι, όμως δύσκολο να το αφήσουν παραπονεμένο. Οπότε πιθανότατα να ακολουθήσει στη συνέχεια. Κατά δήλωση της Spoon, προβαίνει σε αυτή την κίνηση (Timeless Collection το όνομα του προγράμματος) καθώς τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά -ειδικά στις εκδόσεις VTi, που είναι και αυτές που εμπλέκονται συχνότερα σε τρακαρίσματα- δεν παράγονται σε επαρκείς ποσότητες από την ίδια τη Honda, ενώ σε κάποιες αγορές δεν διατίθενται καν ως γνήσια.

https://www.instagram.com/p/CBetjU1jJV0/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε ακόμα: Τρακάρισμα με γνήσια και «μαϊμού» ανταλλακτικά σοκάρει (+video)

Βέβαια, το γνήσιο σε συνδυασμό με την υπογραφή της Spoon πάνω του, επιφέρει το ανάλογο τίμημα. Στις Η.Π.Α., ο εμπρός προφυλακτήρας του Civic κοστολογείται στα 1.580 δολάρια (1.406 ευρώ), ενώ ένα ζευγάρι εμπρός φτερά φτάνει τις 1.345 δολάρια (1.197 ευρώ)! Υπό κανονικές συνθήκες, τα ίδια ανταλλακτικά δεν ξεπερνούν τα 200 δολάρια για τα φτερά (το σετ) και τα 250 για τον προφυλακτήρα, χώρια τις επιλογές στα ιμιτασιόν. Αλλά όταν θες περιποίηση από μια εταιρία που παρουσιάζει ασύλληπτα βελτιωμένα Honda από την δεκαετία του 80, πρέπει να πληρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Κολασμένο και συλλεκτικό Mugen Civic Type R

https://www.instagram.com/p/CBes935jRME/?utm_source=ig_web_copy_link

Αν πάρουμε ως παράδειγμα την Mercedes, η Mugen αντιστοιχίζεται ως η AMG της Honda και η Spoon ως η Brabus της. Δείτε και ακούστε το Civic EG του Ιάπωνα βελτιωτή, σε κόντρα με το πρώτο Type R.

Get it on Google Play Download on the App Store