Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για τη Bugatti

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη μοντέρνα ιστορία της Bugatti. EB110, Veyron και Chiron έγραψαν (η τελευταία έχει ακόμα να δώσει) χρυσές σελίδες στα κατάστιχα όχι μόνο της γαλλικής εταιρίας, αλλά ολόκληρης της αυτοκίνησης.

Στο πλαίσιο των ορόσημων, η Bugatti ανακοίνωσε πως το πρώτο τρίμηνο του 2021 ήταν το πιο επιτυχημένο στα σύγχρονα αρχεία της. Η ιστορική εταιρία δεν ανακοίνωσε στοιχεία πωλήσεων, με τον CEO της, Stephan Winkelmann, να δηλώνει: «Με γεμίζει ευτυχία και περηφάνια το γεγονός πως, παρά την πανδημία, ξεκινήσαμε τη χρονιά εξαιρετικά και καταφέραμε να έχουμε περισσότερες παραγγελίες, από κάθε άλλη φορά». Στοιχεία δεν ανακοινώνονται ούτε για τα ποια μοντέλα αφορούν οι παραγγελίες, αλλά ούτως ή άλλως ολόκληρη η γκάμα στη Chiron βασίζεται.

Μιλώντας για αυτή, σύμφωνα με τα αρχεία του Molsheim έχουν παραδοθεί 300 αυτοκίνητα από την έναρξη παραγωγής, το 2017. Άλλες 150 Chiron είναι «κλεισμένες», κάΦτι που σημαίνει πως απομένουν άλλες 50 για τους ενδιαφερόμενους πολυεκατομμυριούχους. Πέρα από την απλή, έρχεται και η Super Sport 300+, των 490+ χλμ./ώρα. Επίσης, συνεχίζεται η εξέλιξη της Centodieci, που αποτίει φόρο τιμής στην EB110 και την περιμένουμε προς το τέλος της χρονιάς. Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται, το 2022 να έχουμε νέα ρεκόρ πωλήσεων για τη Bugatti.

Get it on Google Play Download on the App Store