Κι όμως: Ένα Suzuki Jimny αλα… Brabus!

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά υπάρχει μια εταιρεία που σκοπό έχει να ικανοποιήσει όσους θέλουν να έχουν μια Mercedes-AMG G 63, αλλά δεν τους φτάνουν τα λεφτά. Η δουλειά που έχει γίνει είναι καλή και σίγουρα καλύπτει (ως ένα σημείο) το κενό εκείνων που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς να δώσουν μια περιουσία.

Δείτε ακόμα: Daihatsu Terios vs Suzuki Jimny: Ποιο είναι πιο «κατσίκι»; (+video)

Υπεύθυνη για αυτό το… υβρίδιο είναι η εταιρεία Fast Car Center, από τη Μέση Ανατολή η οποία προσάρτησε στο αμάξωμα του Jimny διαφορετικά φωτιστικά σώματα, τα απαραίτητα φουσκώματα στα φτερά, την AMG μάσκα, διαφορετικούς προφυλακτήρες, μέχρι και τα φλας πάνω στα φτερά. Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, έχουν τοποθετηθεί νέοι καθρέπτες, καθώς και το χαρακτηριστικό κάλυμμα για τον εφεδρικό τροχό στο πίσω μέρος του Jimny!

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Suzuki Jimny 1.5 GLX VVT 102HP

Εξίσου προσεγμένη είναι όμως κι η καμπίνα του Suzuki Jimny… Brabus, όπου κόκκινο δέρμα ντύνει τις επιφάνειες των καθισμάτων, έχοντας μάλιστα κι έντονες ραφές, όπως ακριβώς θα περίμενε να δει κανείς και σε μια κανονική G 63, χαρακτηριστικό που αυξάνει την πολυτέλεια του μοντέλου. Επίσης υπάρχει νέο τιμόνι που θυμίζει Mercedes και μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Αναμφίβολα το τελικό αποτέλεσμα δεν το λες κακό, μιας και η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε το Suzuki Jimny να αποκτήσει έναν πιο πολυτελή χαρακτήρα!

Get it on Google Play Download on the App Store