Lada Xray #Club με τσάμπα το internet

Την εποχή του internet, των οθονών αφής και των συστημάτων πολυμέσων, η Lada προσφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στο μικρό crossover μοντέλο της Xray, στη νέα έκδοση #Club. Αυτό περιλαμβάνει το πακέτο Multimedia με το δημοφιλές στη Ρωσία Yandex (η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας και μηχανή αναζήτησης της Ρωσίας).

Δείτε ακόμα: Επέτειος 30 εκατομμυρίων για την Lada (+video)

Το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει τις υπηρεσίες Yandex.Auto και κάμερα οπισθοπορείας, συν 4G για το internet και τις εξής online παροχές: Yandex.Navigator, Yandex.Music, Yandex.PetrolStations, Yandex.Browser, Kinopoisk και φωνητικές εντολές Alice. Για 6 μήνες παρέχονται δωρεάν με την αγορά ενός καινούργιου Lada Xray #Club. Όλα αυτά βέβαια αφορούν τη Ρωσία, ωστόσο θα είχε πολύ ενδιαφέρον να υπήρχε και ένα αντίστοιχο πακέτο δωρεάν υπηρεσιών για μοντέλα που πωλούνται στην Ελλάδα ανεξαρτήτως μάρκας, από την στιγμή που πλέον όλα τα καινούργια αυτοκίνητα διαθέτουν συστήματα πολυμέσων.

Οι τιμές του Lada Xray #Club με το πακέτο Multimedia ξεκινούν από 798.000 ρούβλια (σημερινή ισοτιμία 8.690 ευρώ). Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ESP, μετωπικοί αερόσακοι, 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου, κλιματισμός, θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ, αισθητήρες φωτός και βροχής, αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες κ.λπ.

Δείτε ακόμα: Νέα πολυτελής σειρά [BLACK] από την Lada

Ο 1.600άρης κινητήρας που διατίθεται η ειδική αυτή έκδοση αποδίδει 106 ίππους στις 5.800 σ.α.λ. και 148 Nm ροπής στις 4.200 σ.α.λ. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων και προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,7 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 172 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store