Με αύρα Tonale η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

Η -κοσμογονική για την Alfa Romeo- παρουσίαση της Tonale δεν σημαίνει πως οι Μιλανέζοι θα παραμελήσουν τις Giulia και Stelvio, οι ανανεωμένες εκδοχές των οποίων είναι ήδη έτοιμες. Τόσο έτοιμες, που η φρεσκαρισμένη Giulia πρόλαβε να ντυθεί στα χρώματα των «Καραμπινέρων»!

https://www.instagram.com/p/Cgel_E8odJs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c05e8461-20ac-4e9e-b929-45edd89f973b

O χρήστης alfaromeo.it αλίευσε φωτογραφίες της ανανεωμένης Giulia, σε μορφή περιπολικού, με τα σημαντικότερα στοιχεία διαφοροποίησης να εντοπίζονται στα εμπρός φωτιστικά σώματα. Το σχήμα τους εμφανίζεται ανασχεδιασμένο, σε πιο επιθετικό μοτίβο, ενώ τα τρία LED ημέρας ανά φανάρι αποτελούν το σημείο σύνδεσης με την Tonale. Παρόμοια «μάτια» έχουμε δει πως διαθέτει και η φρεσκαρισμένη Stelvio, σε προηγούμενη διαρροή φωτογραφιών από ιταλικά μέσα. Καρέ δεν έχουμε από το εσωτερικό, για καμία από τις δυο Alfa, ωστόσο δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.

Αναφορικά με την γκάμα των κινητήρων, επίσης δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές. Αναλόγως αγοράς προσφέρονται 3 σύνολα, βενζίνης και ντίζελ, με συνολικά 7 διαφορετικές εκδόσεις ισχύος. Ο πετρελαιοκινητήρας JTDM των 2.2 λίτρων είναι ο πιο ποικιλόμορφος, ξεκινώντας από τους 136 ίππους και ανεβαίνοντας στους 160, τους 190 και τους 210 ίππους στην κορυφαία του εκδοχή. Ο 2.0λιτρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας βρίσκεται στα 200 και τα 280 άλογα, ενώ στην κορυφή θα συνεχίσει να βρίσκεται η QV, με τον 2.9 V6 twinturbo των 510 ίππων. Όπως και σήμερα, όλες συνδυάζονται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο και κίνηση στους πίσω ή όλους τους τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store