Mέθυσε και μπήκε ανάποδα στην εθνικής Λαμίας-Θεσσαλονίκης!

Προφανώς και αλκοόλ με αυτοκίνητο είναι συνδυασμός που σκοτώνει. Κάτι που από τύχη -και από την ταχύτητα στις αντιδράσεις των διερχόμενων οδηγών- δεν συνέβη χθες στην Εγνατία Οδό, όταν ένας 69χρονος αποφάσισε να κινηθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Λαμίας – Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα οδηγώντας ανάποδα από τον κόμβο των Ραχών μέχρι και τα διόδια της Μαυρομαντήλας.

Δείτε ακόμα: Μεθυσμένος έκανε λιώμα μια Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα από την περιοχή, που αρχικά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν στα διόδια, ότι μπήκε από λάθος ανάποδα στην Εθνική πάνω στον πανικό του να μεταβεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νοσοκομείο, καθώς η σύζυγός του δεν αισθανόταν καλά. Ειδοποιήθηκε μάλιστα επειγόντως ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στα Επείγοντα. Τελικά η επίσημη δικαιολογία…οριστικοποιήθηκε πως ήταν η βιασύνη για να φτάσουν στο νοσοκομείο για τη χορήγηση φαρμάκων, απαραίτητα για την αγωγή που ακολουθεί η γυναίκα του, τα οποία και της είχαν τελειώσει.

Διαβάστε επίσης: Πρόστιμα έως 4.000€ στους απείθαρχους οδηγούς ταξί

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τα λόγια του και μετά τη διενέργεια αλκοτέστ, διαπίστωσαν ότι το λάθος δεν ήταν θέμα βιασύνης αλλά… οινοπνεύματος, για αυτό και κινήθηκε σε βάρος η προβλεπόμενη διαδικασία με τη σύλληψη του, προκειμένου σήμερα να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Get it on Google Play Download on the App Store