Μηχανικός πήρε αυτοκίνητο για service και το πούλησε!

Ο ανυποψίαστος κάτοχος ενός αυτοκινήτου, πήγε σε συνεργείο για να του επισκευάσουν μια βλάβη στο αυτοκίνητο και αυτό έκανε… φτερά! Φανταστείτε την έκπληξη που πήρε όταν κατάλαβε τι έγινε, αφού σίγουρα θα ένιωσε να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το κοινό πρόβλημα όλων των Opel;

Το πραγματικά απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κροατία και σύμφωνα με μαρτυρίες ο διάλογος ξεκίνησε ως εξής: «Φέρε μου του αυτοκίνητο και θα λύσω το πρόβλημα. Θα σου κοστίζει 8.400 κούνα (1.110 ευρώ)». Προφανώς θα ήταν κάποια σημαντική επισκευή για να έχει αυτό το κόστος.

Όπως ανέφερε η αστυνομία του Ζάγκρεμπ, ο πανούργος 39 ετών μηχανικός, πήρε ένα Opel Corsa για να το επισκευάσει, αλλά αντί αυτού, το πούλησε. Αφού λοιπόν πήρε και τα χρήματα για να αγοράσει τα ανταλλακτικά και να επισκευάσει τη ζημιά, πούλησε το Corsa για μόλις 11.000 κούνα (1.455 ευρώ), αντί να το φτιάξει και να το παραδώσει στον κάτοχό του. Για να το πουλήσει όμως παραποίησε τα έγγραφα του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να υπογράψει αυτός για τη μεταβίβαση, αντί του νόμιμου ιδιοκτήτη!

Δείτε ακόμα: Πωλήθηκε αγροτική BMW 5άρα για το Κολωνάκι

Τώρα λοιπόν η συνολική ζημιά έφτασε σχεδόν τις 20.000 κούνα (2.650 ευρώ), αφού ο μηχανικός θα πρέπει να επιστρέψει τα λεφτά που του δόθηκαν για την επισκευή, αλλά και για την παράνομη πώληση. Παράλληλα μια ειδική έκθεση υποβλήθηκε για την ολοκλήρωση της έρευνας στην εισαγγελία στο Ζάγκρεμπ εναντίον του παράνομου ιδιοκτήτη, ο οποίος μάλλον δεν θα τη γλιτώσει πολύ φθηνά.

Γι’αυτό λοιπόν πρέπει πάντα να πηγαίνουμε για service ή οποιοδήποτε άλλη επισκευή το αυτοκίνητο σε συνεργείο εμπιστοσύνης και όχι σε τυχόν αετονύχηδες, που ψάχνουν την ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά εις βάρος του ιδιοκτήτη.

Δείτε ακόμα: Πόσα λεφτά βγάζουν το δευτερόλεπτο οι αυτοκινητοβιομηχανίες;

Get it on Google Play Download on the App Store